Majka je izrazila svoju borbu da prihvati događaje koji su se odvijali i nesretnu stvarnost da nije uz svog sina.

Prema izvješću Sky Newsa, potresni slučaj Bronsona Battersbyja, dvogodišnjeg dječaka koji je tragično preminuo od gladi nakon očeva srčanog udara, postao je još potresniji činjenicom da je pao samo pet centimetara nije stigao do hladnjaka, otkrila je njegova ožalošćena majka.

Dana 9. siječnja, beživotna tijela Bronsona i njegovog oca Kennetha otkrivena su zajedno u njihovoj rezidenciji u Skegnessu. Sarah Piesse, dječakova majka, izrazila je za The Sun svoje vječno kajanje što nije bila prisutna ovom tragičnom događaju.

Sarah i Kenneth roditelji su četvero djece, uključujući trogodišnju kćer i sedmogodišnjeg sina. Nakon rastave donijeli su odluku da Bronson, njihov sedmogodišnji sin, živi s ocem. Majka je izrazila duboko kajanje i mučila ju je proganjajuća slika njezina sina koji je očajnički tražio hranu i hidrataciju.

Izrazila je svoj očaj, izjavivši da je zarobljena u beskrajnoj noćnoj mori bez nade da će ikada pobjeći iz njegovih kandži.

Prema njezinim riječima, Bronson je bio tipičan dvogodišnjak koji je stalno tražio dodatne napolitanke.

Nakon što smo mu prestali davati dodatne, odgovorio je smijehom i uzvikom “Da! Još, još, još!

Kako bi spriječio svog sina da samostalno pristupa grickalicama, Kenny ih je premjestio na više police. Pomisao na njegovu glad i njegove pokušaje da dođe do hrane obuzima mi um, uzrokujući veliku tjeskobu.

U posljednjim trenucima samo se sramio doći do hladnjaka i pristupiti njegovom sadržaju. Neodoljiv osjećaj žeđi i gladi morao ga je izjedati jer se našao sam i zbunjen. Suze su mu vjerojatno tekle niz lice, a zbunjenost je rasla. Za to vrijeme Kenny je nepomično ležao na podu. Možda je u svojoj nevinosti vjerovao da njegov tata jednostavno drijema. Majka slomljenog srca može se samo moliti, žaleći se da bi Bronson, da je bio malo viši, možda preživio. Napominje da je u hladnjaku još uvijek bilo dosta ostataka hrane iz blagdanske sezone.

Majka je izrazila nesposobnost prihvatiti događaje koji su se zbili i bolnu stvarnost nepostojanja uz sina.

Priznala je da je to nešto što ju je proganjalo.

Oglasi - Advertisement