Tokom svoje dvodecenijske karijere profesionalca na turneji, Novak je pretrpeo brojne udarce publike, a sinoć ste na gejm lopti mogli da čujete dve dijametralno suprotne reči “Slušaj Gorana!”. vakcinacija!”.

Ono što nas zanima je – koja je do sada najsmješnija ili najiritantnija šala gledaocima?

“Iskreno rečeno, sjećam se više iritantnih stvari. Bilo je komentara i kod nas i u inostranstvu o trajanju utakmice – moraju doći na večeru, na pivo i tako dalje. Vjerovatno je bilo malo dosadno kod vrijeme, ali nije bilo strašno. S druge strane, mnogo puta sam bio uvrijeđen. To je druga priča”.

Nikada nam niste rekli šta su vam tačno rekli?

“Neću, neću da pričam o psovkama, neću da ih ponavljam ovde. Naravno da se psovke izgovaraju, posebno tokom večernjih mečeva. Kada ljudi piju po ceo dan i dođu da igraju tenis i oni slučajno me gledaju, vjerovatno me ne vole previše i naći će načina da mi skrenu pažnju. Ako ne uspiju u tome, onda pređu granicu i daju se previše i to je to. Ima video poslednju utakmicu protiv Popirina, bio sam prezadovoljan posle pobede na takmičenju.U poslednjem trenutku kamera je uhvatila ono što sam rekao “zanimljivo”.Naravno da neću da kažem,ali ko zaslužuje dobiće takvu zanimljiv odgovor.” Đoković je direktan.

Oglasi - Advertisement