Džejla Ramović je započela razgovor otkrivajući da li ponekad lije suze kada je pjesma dotakne.

– Apsolutno. Ovo radim često jer nekako doživljavam muziku na poseban način, a onda kada se spoje muzika, tekst i sve to, znam da me kompletan nastup pokreće. Baš danas sam čuo odličan demo prelepe pesme i bez razmišljanja sam rekao: „To je to.“ To me je ganulo, osetio sam to i možda će jednog dana ponovo ugledati svetlost dana. Nisam baš plakala, ali u grudima mi je bio osjećaj koji mi je govorio da je to ispravno. Nekadašnji pobednik “Zvezde Granda” napomenuo je da se odigrao tako pravi emotivan meč.

Džejla je uporedila kako se sada oseća kada ocenjuje druge pevačice sa onim kako se osećala kada je ocenjivala svoj nastup u “Zvezdi Granda”.

– Iskreno, sada je mnogo lakše. Ali to je i zahtjevna pozicija. Bila mi je čast da sedim na tom mestu i delim komentare sa tim divnim ljudima, a mešavina emocija me je ispunila kada sam se takmičio u Zvezdi Granda. Nije nimalo lako, i iako tako izgleda, jeste. Ponekad je čak i teško čuti neke od komentara i kritika. S druge strane, dešava se i da ste toliko sretni da ni sami ne znate kako se osjećate kada dobijete toliko dobrih recenzija, a ja sam zaista zahvalan na mnogim dobrim recenzijama koje sam dobio. Ali nema sumnje da su to dva potpuno različita osećanja i ovde sam sada mnogo opuštenija – kaže Džejla.

Iako se šalila, Džejla bi možda ipak uspjela pronaći svoje manekenske uloge s obzirom na njenu ljepotu koja opčinjava sve oko sebe, a već je postala i ambasador nekih brendova.

– To je istina, ali ne znam. Za mene je poenta muzika, bez obzira koliko volim kameru i poze. Uvijek sam birao glumu i muziku, to su moja najveća strast. Zaista volim svoj posao i bogatstvo je kada radiš ono što voliš najviše na svetu – priznaje pevačica.

Na snimanju filma Nikad nije kasno, hipnotizirajući ovom glamuroznom verzijom Džejle, postavljeno je neizbježno pitanje hoćemo li je vidjeti na pisti, na što se nasmiješila i odgovorila:

– ko zna. Ne mogu reći da nisam uživao, ali to je bio dug proces. Ne mogu tek tako otići, možda nisam baš vješt. Definitivno bih radije bila ispred kamere za neke reklame, čak i to radim, ali ne znam da li bih bila model.

Zbog njene neodoljive lepote, komplimenti na njen izgled su neizbežni, a sada je otkrila kako reaguje u ovakvim situacijama.

– ali ne znam. Iskreno ne znam. Stalno se susrećem sa ovakvim situacijama, a ponekad je i neprijatno. U stvari, mnogo puta mi je neprijatno, ali šta drugo da radim osim da se zahvalim – otkriva Džejla.

Oglasi - Advertisement