Nakon koncerta u Sarajevu, gdje je trebao nastupiti u povodu obilježavanja 40. obljetnice Olimpijskih igara, poznati pjevač izrazio je želju da to iskustvo podijeli i usprkos mogućim zabranama ili otkazivanjem koncerata.

Prema riječima Cetinskog, s tom informacijom još nije službeno obaviješten.

Iako se ne protivim otkazivanju koncerta, još nismo dobili nikakvu službenu obavijest. Vrijedno je napomenuti da ugovor izričito navodi potrebne korake i protokole koje treba slijediti u slučaju otkazivanja.

Cetinski je izrazio nepokolebljivu predanost i predanost iščekivanom koncertu u Areni Zagreb. Ovaj značajan događaj, koji se trebao održati 31. svibnja 2024., na njegov rođendan, ima golemu važnost. Cetinski srdačno poziva pojedince i zajednice iz svih krajeva da prisustvuju, ističući da je jedina valuta koja je potrebna za ulazak ljubav.

Nadalje, uzbudljivo je otkrio svoj nadolazeći plan za suradnju na duetu s talentiranom mladom pjevačicom iz Bosne i Hercegovine.

Točnog datuma, 29. siječnja, napokon će biti predstavljena toliko iščekivana suradnja s talentiranim i izvanrednim pjevačem Adijem Šošeom. Ova konvergencija događaja služi kao moćno sredstvo za prenošenje odlučne poruke kroz pjesmu koja se bavi prevladavajućom politikom i predrasudama koje vladaju umovima pojedinaca u balkanskim regijama, bilo da pripadaju nama, vama ili njima. Napisao je, pridajući važnost određenom dijelu stiha: “Mjesto ili vjerski tekst koji slijedite nema nikakvog značaja; jedina stvar koja je uistinu važna je jeste li ili niste čovjek.

Između ostalog, otkazivanje koncerta pojasnila je Benjamina Karić, gradonačelnica Sarajeva, objavom na svom Facebook profilu. Sredstva koja su dodijeljena Gradu Sarajevu, s namjerom podrške različitim pothvatima uključujući i organizaciju privatnih koncerata, nisu u mogućnosti koristiti zbog zakonskih i regulatornih ograničenja koja onemogućuju njihov zakonit unos i trošenje.

Oglasi - Advertisement