Lepa Brena, renomirana regionalna pjevačica, sa svojom ekipom prošetala je Baščaršijom, gdje su na platou uz Sebilje ljupko družili sa obožavateljima.

Predvođena renomiranim Brenom, brojna grupa krenula je na putovanje od hotela Evropa, šetajući povijesnim ulicama središta grada sve dok nisu stigli do Sebilja, gdje se pjevač ljubazno družio s medijima i vjernim obožavateljima.

Iduće godine, u proljeće, Brena planira održati značajan solistički koncert u Zetri. Upravo zbog toga ona trenutno boravi u glavnom gradu naše nacije. Brenin prethodni koncert u Sarajevu održao je 2009. godine, a svoj je talent čeznula pokazati u srcu Bosne i Hercegovine.

“Moram vas obavijestiti da često posjećujemo Sarajevo, povremeno s obitelji, a ponekad i u pratnji prijatelja. Međutim, suzdržavamo se od snimanja bilo kakvih fotografskih dokaza, otud vaša neinformiranost. Svrha našeg trenutnog posjeta vrti se oko našeg nadolazećeg koncerta. Važno je napomenuti da kada govorim, uvijek to činim u ime cijelog tima, jer naš rad je zajednički trud. 20. travnja održat ćemo koncert, a danas smo ovdje da izrazimo zahvalnost Svi oni koji su kupili ulaznice. Nadalje, s oduševljenjem objavljujemo da smo u naš raspored dodali još jednu noć. Pripremili smo poseban program isključivo za Sarajevo”, izjavila je Brena.

Sarajlije su s velikom radošću dočekale najistaknutiju slavnu osobu s prostora bivše Jugoslavije. Nekoliko vjernih obožavatelja čak je iskoristilo priliku zabilježiti dragocjene trenutke sa svojim voljenim pjevačem. Potom su se Brena i njena pratnja uputili u Art kuću sevdaha, gdje su se prepustili bosanskoj kafi.

Dvije uzastopne večeri pjevačica će se trijumfalno vratiti na pozornicu Zetre osvojivši sarajevsku publiku nakon izuzetne pauze od skoro 15 godina. Poznata Brena je u ekskluzivnom razgovoru za Klix.ba otkrila svoje planove za željno iščekivani drugi solistički koncert u Zetri, koji je zakazan za 21. april 2024. godine.

Kako biste osigurali svoje ulaznice, imate mogućnost povoljne kupovine putem kupikartu.ba ili na bilo kojem ovlaštenom prodajnom mjestu povezanom s ovom uslugom. Sarajevska publika, potaknuta velikim iščekivanjem, s nestrpljenjem iščekuje njen povratak nakon posljednjeg nastupa 2009. godine.

Oglasi - Advertisement