Nakon što se povukao iz uspješne nogometne karijere, Obafemi Martins, bivši napadač Intera, vratio se u Nigeriju, svoju domovinu. Sada živi u Lagosu, vodi život pun luksuza i slave. 2021. godine oprostio se od nogometnih terena i otisnuo se u sfere privatnog biznisa, što se pokazalo neospornim trijumfom.

Početak njegovog inicijalnog poduzetničkog pothvata uključivao je osnivanje franšize odjeće, koja se ističe simboličnim logom salta, prepoznatljivim potezom koji je često izvodio prilikom proslave postizanja golova. Prešavši u sferu ugostiteljstva, upustio se u scenu noćnih klubova, otkrivši vrlo traženu ustanovu poznatu kao Cosa Nostra, koja je od tada postala glavno odredište za ljubitelje noćnog života u Nigeriji.

Martins je u prošlosti slao sredstva natrag u svoju zemlju porijekla kako bi podržao svoju sportsku karijeru. Uz to, osnovao je dobrotvornu organizaciju za pomoć onima kojima je pomoć najpotrebnija. Čini se da njegovi prijašnji napori daju pozitivne rezultate jer postiže veliki uspjeh na poslovnom planu. Ne samo da napreduje profesionalno, već i njegov osobni život također cvjeta, zahvaljujući velikim dijelom nepokolebljivoj podršci njegove prelijepe supruge, Nadine Nfemi.

Zbog svog ekstravagantnog načina života čest je gost na uglednim društvenim okupljanjima, a nedavno se ponosno pohvalio svojim raskošnim ruhom. Okitio se luksuznim predmetima koji se procjenjuju na pozamašnu svotu od nekoliko desetaka tisuća eura.

U karijeri, u kojoj je nosio i dresove uglednih klubova poput Intera, Newcastlea i Wolfsburga, skupio je ukupno 4,5 milijuna eura. Danas se njegovo bogatstvo procjenjuje na impresivnih 22,5 milijuna eura, što služi kao neporeciv dokaz njegove sposobnosti poslovnog čovjeka koja nadmašuje njegova postignuća kao nogometaša.

Oglasi - Advertisement