Jednom prije, pjevačica je već osmislila cijelu dramatičnu izvedbu.

Poznati spektakl ponovo se odigrao u posljednjem dijelu “Zvezda Granda”. Žiri se našao u još jednom žestokom sporu, ovoga puta oko modnih odabira natjecateljica.

Ana Bekuta izrazila je negodovanje izborom natjecateljice Milice Kostadinović, točnije srebrnim kombinezonom koji je malo toga ostavio na volju.

Ana je izrazila negodovanje što kandidatkinje nose tange gaćice, navodeći da bi to utjecalo na njezinu odluku o glasovanju. Bez obzira na vremensko razdoblje, Ana je smatrala da je neprimjereno da se kandidatkinje odijevaju na takav način. Jasno je poručila da svaka buduća kandidatkinja koja se pojavi u tangama neće dobiti njezin glas. Milica se, shvaćajući Aninu perspektivu, ispričala što ne nosi tange.

Pjevačica joj je odgovorila pitanjem kako se ne okreće, što je potaknulo natjecateljicu.

Milica je svoj izbor odjeće objasnila rekavši da se ovako obukla iz poštovanja prema bini “Zvezda Granda”, jer je prepoznala da nema svako priliku da stane na nju. Nakon njene izjave, Popović je zamolio Cecu da provjeri da li natjecateljica zaista nosi tange.

– Imaš takvu ljepotu, takvu mladolikost! Tvoje tijelo je zaista izvanredno, draga moja djevojko. Dijete je stvarno privlačno, mladoliko i puno veselja – izjavila je Ceca, dok je Bekuta nastavila sa svojim komentarom.

Odaberite tange! Ovaj odlazak nije namijenjen pozornici. Doviđenja!

Oglasi - Advertisement