Prije nekoliko godina svoje iskustvo javila se bivša spremačica Dragane Mirković, koja je nekoliko godina radila u pjevačičinoj obiteljskoj vili u Beču. Otkrila je kako se ponaša jedna od najuglednijih srpskih zvijezda.

Njezino prvotno očekivanje od dive bilo je da će se oslanjati isključivo na svoje osoblje, ali ju je Draganino ponašanje ugodno iznenadilo.
“Nevjerojatno, ali je istinito – malo je žena poput Dragane na svijetu”, priznaje bivša kuharica koja je godinama radila u obitelji Dragane Mirković.

Kad god je bila kod kuće, često bi nam se pridružila u kuhinji i kuhala zajedno s nama. Pojedinac koji se upućuje vješt je u svim kulinarskim aspektima i može pripremiti jela koja su uistinu ukusna. Posjeduju znanje o tradicionalnoj srpskoj kuhinji i ne boje se eksperimentirati s novim receptima. Domaćica Dragane Mirković ovu osobu opisuje kao izuzetnu osobu koja je i marljiva i posvećena. Ne pokazuju osjećaj nadmoći, unatoč tome što su sposobni za to.
Napuštanje prethodnog posla kod njih bilo je za žaljenje, ali bilo je nužno zbog moje selidbe. Međutim, moram naglasiti da je Gaga najčasnija osoba s kojom sam ikad imao zadovoljstvo raditi. Dosljedno je nudila pomoć svima koji su se suočili s poteškoćama u osobnom životu, kako je ispričao Skandal.

Jedna druga domaćica nedavno je povjerila koliko je “njihova” Gaga značila cijeloj njezinoj obitelji.

Prema riječima Draganine dugogodišnje domaćice, koja se zove Svet, ova je žena bila od velike pomoći njoj i njezinoj obitelji. Svet potvrđuje da je Dragana bila dovoljno široke ruke da ih vodi na odmore i izlete tijekom zimskih raspusta, ali i da sinu kupi auto. Štoviše, Dragana je svoju ljubav i brigu pokazala tako što je Svetinu djecu pazila kao na svoju, zbrinjavajući ih na sve moguće načine.
Svake subote i nedjelje u 21 sat na programu je “Rame uz rame s Draganom”.

Kurir televizija pokrenula je novu zabavnu emisiju „Rame uz rame sa Draganom” koja će se emitovati svake subote i nedelje u 20 časova.
Dragana Mirković, najistaknutija glazbena ikona u regiji, zajedno sa svojim timom pomno je odabrala 14 nadobudnih natjecatelja koji će krenuti na uzbudljivo putovanje. Ovi natjecatelji natjecat će se gotovo tri mjeseca kako bi zaslužili priliku nastupiti uz Draganu Mirković na njezinom željno iščekivanom jubilarnom koncertu. Osim toga, natjecat će se za glavnu nagradu od milijun dinara, čime će ulozi biti još veći.

Ako vas zanima predstojeća plesna bitka i želite da znate ko će izaći kao pobednik i utrti put ka trijumfu, pratite Kurir TV subotom i nedeljom od 20 časova!

Oglasi - Advertisement