Prema riječima Ivane I. (19), majke sedmomjesečne bebe koju je navodno teško ozlijedio očuh Aleksandar K. (20) iz Kraljeva, i sama se nekada susrela s nasiljem.

“Nakon toga smo se našli u njegovoj kući u Kraljevu. Nas troje smo taj dan bili u stanu za sebe jer su njegovi roditelji bili vani. Tada je počeo da viče na mene, a na kraju je otišao toliko daleko da me udario .. Da ne bih mogla potražiti pomoć, oduzeo mi je telefon”, prepričava majka Ivana.

Nakon toga, kako je rekla žena, nastavio se nasilnički ponašati prema njezinoj sedmomjesečnoj kćerkici.

Majka, koja se u međuvremenu vratila ocu u Vrnjačku Banju, tvrdi da nije upoznata s okolnostima koje su dovele do ozljeda njezine kćeri. Prisjeća se da ju je optuženi u jednom trenutku poslao u trgovinu po namirnice, ali je tek nakon toga primijetila ozljede i odmah odvezla kćer u bolnicu. Naknadno je cijeli događaj prijavila i policiji i Centru za socijalni rad.
Moj djed je bio žrtva fizičkog nasilja od strane dotične osobe.

Prema njenom iskazu, postojalo je vrijeme kada je ona i njezina obitelj boravila kod oca i djeda, au tom je razdoblju njezin suprug Aleksandar ispoljavao nasilničko ponašanje.

Nakon što se žestoko posvađao s mojim ocem, nastavio je fizički napasti mog djeda. Izvor ovog nasilnog ponašanja za mene ostaje misterij. Valja napomenuti da nije konzumirao alkohol niti koristio bilo kakve nedopuštene supstance. Nije bilo rijetko da provodi vrijeme u podrumu naše zgrade, ali meni je uvijek branio ulaz. Nadalje, često bi zaključavao vrata podruma. Riječi su to Ivane.

Prema njezinom svjedočenju, dijete je već bilo na porođaju prije nego što su njih dvoje započeli vezu koja je kasnije kulminirala brakom. Nažalost, biološki otac odlučio je ne priznati postojanje djeteta.

Tijekom ovih teških vremena, majka je izjavila da joj je kćer stalno na umu. Uz neizvjesnost oko toga kada će se moći ponovno susresti sa svojim djetetom, majčin jedini fokus je na kćerin oporavak. Emocionalna težina situacije ostavila ju je bez teksta.
Obavještavamo vas da je Infant hospitaliziran zbog teških ozljeda koje se odnose na prijelom nadlaktice, prijelom ključne kosti, hematom na glavi, prijelom rebra te unutarnje krvarenje.

Majka je bebu odvela na pedijatrijsko odeljenje Doma zdravlja u Kraljevu. Tijekom pregleda, medicinska sestra primijetila je neobičan ton kože na bebinom licu i primijetila nedostatak simetrije u njihovim ramenima. Medicinska sestra odmah je upozorila bolničko osoblje, ukazujući da nešto nije u redu prema izvoru koji je upoznat sa situacijom.

Na Aleksandrovim nalozima na društvenim mrežama vidljivo je da je dijelio slike sebe kako drži bejzbol palicu, uz video snimke svog oholog ponašanja. Ovi videi prikazuju ga kako puši i pije alkohol, dok u pozadini trešti glasna i bijesna glazba.

Aleksandar je snimio video u šetnji gradskim ulicama, dokumentirajući Underground of the Kings.

Oglasi - Advertisement