Nevjera u bračnoj zajednici je mučna kušnja; situacija postaje još nepodnošljivija kada izdaju počini netko vama blizak. Upravo se to dogodilo ženi koja je u baru s drugom ženom naletjela na svog supruga. Da stvar bude gora, žena s kojom je bio bila je nitko drugi nego njezina najbolja prijateljica, koja joj je bila i kuma tijekom ceremonije vjenčanja.

Radnje ovog entiteta izazivaju u meni osjećaj velike nevolje i frustracije.

U svom iskrenom priznanju, ova žena izražava osjećaje boli, izdaje i napuštenosti. Međutim, to nije najuznemirujući aspekt njezine situacije.

Nakon što je primila poruku od prijateljice koja ju je pozvala da se nađu u lokalnom baru, bila je ispunjena neizvjesnošću oko toga što bi mogla otkriti po dolasku.
Pri ulasku u bar kralježnicom mi je prošla jeza i oblio me hladan znoj. U daljini sam primijetio svog supružnika kako dijeli intimni trenutak s mojom kumom, koja mi je ujedno bila i najbolja prijateljica. Noge su mi se činile kao da bi svakog trenutka mogle otkazati, ali sam nekako uspio doći do njihovog stola. Kad su primijetili moju nazočnost, bili su zatečeni, ali su ipak pokušali glumiti normalnost i ponašati se kao da ništa nije u redu, kako je kasnije ispričala.

Nakon što su ih ispitali o svojim postupcima, obojica su glumili nonšalantnost i ostavljali dojam da ništa nije u redu.
Nakon što se uvjerio da joj je vid oštećen, muž te žene počeo se prema njoj ponašati kao da je luda. Obratila se kumi za podršku, no naišla je na nevjericu i otkaz. Unatoč njezinim molbama da njih troje razgovaraju o tome, i njezin suprug i kuma odbili su sudjelovati u onome što su smatrali izmišljotinama lažljivca. Osjećajući se beznadno i usamljeno, žena je žalila kako se nema kome povjeriti i ne zna kome bi se obratila.
Kada tražite savjete od psihologa, važno je zapamtiti nekoliko ključnih savjeta. Prije svega, važno je biti otvoren i iskren u komunikaciji sa svojim psihologom. To uključuje otvorenost prema svojim mislima, osjećajima i prošlim iskustvima. Osim toga, važno je pristupiti terapiji sa voljom za rad i promjene u svom životu. Na kraju, važno je zapamtiti da je terapija proces koji zahtijeva vrijeme i trud, a napredak ne mora uvijek biti linearan.

Prema riječima psihologa kojemu se obratila za pomoć, proživljavanje emocija poput tuge i ljutnje sasvim je uobičajena pojava, pogotovo kada pojedinci koji su joj nanijeli zlo odbijaju priznati svoje nedjelo.

Oglasi - Advertisement