Proslavljena regionalna glazbena ikona Dragana Mirković ove godine obilježava 40. godišnjicu djelovanja. Njezini brojni hitovi, pothvati i kreativni napori služe kao svjedočanstva njezinih trijumfa.

Iako je Mirković postigla velik uspjeh i stekla opće divljenje, ona ostaje svjesna svoje prošlosti i bliskih odnosa u Kasidolu.

Tijekom boravka u Kasidolu otkrio sam blaženi osjećaj slobode. Sanjkanje zimi bila je jedna od mojih omiljenih aktivnosti. Moj društveni krug je bio širok, a trenutno sam još uvijek u kontaktu s određenim osobama. Ovi pojedinci zauzimaju posebno mjesto u mom srcu i cijenim njihovu prisutnost u svom životu.

Crtanje i sjenčanje grafitnim olovkama bila mi je jedna od najdražih zabava. I danas te crteže čuvam u kćerinoj sobi. Tijekom tinejdžerskih godina razvio sam interes za stranu glazbu i počeo učiti engleski, što nije bila uobičajena praksa za djecu koja žive na selu. Naginjala sam muškim prijateljima i često sam igrala igre poput kauboja i Indijanaca ili partizana i Nijemaca. Naravno, uvijek sam morao igrati ulogu partizana.
Nakon pada s velike visine i hospitalizacije, način na koji su se muškarci igrali oko nje drastično se promijenio.

Kad sam bio u školskom dvorištu, odlučio sam se popeti na visoku fontanu. U to sam se vrijeme potukao s još jednim dječakom po imenu Boban. Ne osvrćući se, izgubio sam oslonac, pao dolje i na kraju slomio ruku. Roditelji su bili jako zabrinuti i hitno su me odveli u bolnicu u Požarevac. Unatoč intenzivnoj boli, suzdržao sam se od buke kako bih ih izbjegao uzbuniti. Tijekom vožnje autom majka je bez prestanka plakala, a ocu je bilo loše. Oporavak je trajao tri mjeseca, a ja sam svaki dan morala ići na rehabilitaciju u Požarevac. No, i nakon toga ostao sam nemiran i nastavio tražiti uzbuđenja popevši se na najvišu trešnju u našem voćnjaku. Zagonetka je kako sam skupio hrabrosti za to.
“Svake subote i nedjelje u 20 sati rame uz rame s Draganom.

Svake subote i nedelje u 20 časova Kurir televizija emituje svoju najnoviju zabavnu emisiju „Rame uz rame sa Draganom.

Istaknuta glazbena ikona regije, Dragana Mirković, zajedno sa svojim timom, pomno je odabrala 14 sudionika koji će krenuti na uzbudljivo putovanje.
Natjecatelji će se upustiti u bitku koja će trajati gotovo devedeset dana, a sve za priliku da pokažu svoje talente uz Draganu Mirković na njenom značajnom koncertu. Osim ove željene prilike, bore se i za glavnu nagradu od milijun dinara.

Oglasi - Advertisement