Pevačica je u jednom delu emisije komentarisala i nekoliko javnih ličnosti. Na svoj način, silno su je privlačili, ali bilo je i onih sa kojima je simpatizirala.

Tea Tairović

– Tea Tairović? Je li ovo Bijonse? Ko je ovo? Takođe, Tea Tairović. Trebam li reći koji je photoshop korišćen? Kada sam je videla pomislila sam na albansku muziku jer je obrađivala albansku muziku… Drugi i treći kontakt sa njom neću ni da pominjem…

Aleksandar Radulovič Futa

– Ne bi bilo mudro reći šta mislim o ovom čoveku. Marina Tukakovich je moja dobra prijateljica i bila bi krajnje razočarana kada bi znala šta ovaj čovjek radi u njeno ime. Definitivno.

Igor Panić Nuči

– Bio je malo ljubazan prema meni u poslednje vreme. Jer znam da je sa tim “zubićem” (Vojaž, urednik). Još više volim tog mališana, ali u poslednje vreme, otkako je pomenuo Seku u pesmi…nema sumnje da ovaj mališan ima sve simpatije koje sada ima. To srce mi je ispalo iz srca.

Maya Berović

– Facebook plus loša plastična operacija. Maya. Moja veza sa njom bila je da su njeni novi prijatelji loše uticali na nju.

Dara Bubamara

– Radojka. Svi znaju koliko je Ladoica bila nepravedna prema meni u vezama. Njoj je to dovoljno jer će je pratiti zauvijek. Izvini zbog toga. Zelim joj sve najbolje i jednog dana ce shvatiti koliko je pogresila.

Sloboda Mićalović

– Zamislite da se žena i glumica bore protiv nasilja, za ljudska prava, protiv društvenog nasilja… Glumite lude, pučane i plemiće, a onda volite najstrašnije uvrede i poniženja za ženu i majku. Pa, to jednostavno nije moguće.

Edita Aradinović

– Ishitreni komentar, po meni devojke nisu tako loše. Još je mlada, tek joj je 37-38 godina, naučiće…

Aca Lukas

– Aca je legenda. Bio je sinonim za hitove i koncerte i trajnu karijeru… omaž njemu. Uvek smo dobro. Ponekad bi žurno pokucao na vrata i kasnije požalio. Ne mogu se ljutiti na njega.

Mira Škorić

– Mira je sjajna kraljica i budala. Ženska legenda. Sjajan pevač i ratnik. Izdržljiva, junačka i herojska, javnosti nepoznata, podnosila je udarce života. Ona je pjevala takve antologijske hitove. Ponosan sam što mogu reći da mi je prijatelj. Hteo sam da otpevam njen hit “Ne računaj na mene” sa Milom.

Oglasi - Advertisement