Đorđe David, rok pevač i član žirija “Zvezde Granda”, stigao je u Beograd pre nekoliko dana nakon što je priveden u Severnoj Makedoniji zbog učešća u nesreći.

Po dolasku u srpsku prestonicu, održao je konferenciju za novinare na kojoj je opisao šta se dogodilo. Nakon toga je otvorio svoju dušu i priznao svoja osećanja. Otkrio je da se i dan-danas u njegovim mislima vrte te užasne scene i da, iako su mu vraćena dokumenta, još uvijek nije slobodan čovjek.

– Ovo je samo jedan uslov koji se mora ispuniti tokom celog procesa. Ljudi kažu: “Imaš dokumenta, slobodan si.” Ne, uopšte se ne osećam tako. U tom smislu, kada se proces završi, osjećam se slobodno. Ne može to da se uradi za mesec dana, a sada sam kao, o moj Bože, ne može za pola godine. Nastaviće se, ali tek kada se ovaj proces završi dobiću formalno pismeno rješenje i ne daj Bože da nisam odgovoran za sve ovo i ako je tako – osjećat ću se kao da sam slobodan – rekao je Rocker za Grand Portal.

Muzičar je objasnio da je njegovo saučešće porodici nastradale potpuno normalna ljudska potreba.

– Zato što se ništa što se desilo nije desilo zbog moje neodgovornosti. Tamo su mi rekli da je ovo nesreća sa smrtnim ishodom i da sam ja učestvovao u njoj. Bez obzira na to kako to zvučalo, jednostavno rečeno, udario sam ženu i ona je ubijena tim udarcem. Postoji priča prije svega ovoga, ali ova mi smeta i zaista se trudim da je izbjegnem. Nažalost, to nije bilo moguće – prisjeća se Georgie David.

Oglasi - Advertisement