Pevačica Seka Aleksić ruši polovinu porodične kuće u Pazovi, prenose mediji. Ogromna vila koju je Seka izgradila prije desetak godina sada se ruši. Pevačica je odlučila da leto dočeka u potpuno renoviranoj kući. Dok su zanatlije radile, odlučila je da sa porodicom ode na Kopaonik kako bi izbegla prašinu i najstresniji posao.

Medijski izvor otkrio je da je odlučila promijeniti mnoge stvari.

– Veljko i ona dugo su se dogovarali kako malo preurediti životni prostor. Zato su pozvali arhitektu i izrazili mu želje. Nakon nekoliko sedmica, idejno rješenje je završeno i par je odobrio radove. Htjeli su potpuno promijeniti neke prostorije, u kupatilima i kuhinji, promijenili su kompletan dizajn pločica i svega. Izvor u Skandalu rekao je da su odlučili malo promijeniti boju kuće, pa će nova sanitarije i nove pločice imati potpuno drugačiji uzorak nego do sada.

Cena ove obnove nije mala, a navodi se da će dostići oko 80.000 evra. U ovu cijenu su uključeni samo građevinski radovi, sanitarije, pločice, neki dijelovi namještaja će se i dalje kupovati. Seka i Veljko su imali ideju da naprave zimski vrt u dijelu kuće. Odnosno, prošlog ljeta su napravili pravu oazu u dvorištu pored bazena, a zbog hladnih zima odlučili su da iskoriste ovo renoviranje i čak naprave zimsku baštu u kojoj mogu uživati ​​i zimi baš kao u njihova vlastita kuća Isto ovdje. U dvorištu ljeti.

Stoga će ovo renoviranje biti završeno brzo kako bi mogli uživati ​​u blagodatima zimske bašte dok traje zima. Njihova kuća je sada u neredu, pa iskorištavaju svaki minut koji mogu izaći napolje. Ljudi koji su im dolazili u posjetu rekli su da je kuća dobro uređena i da su njih dvoje bili odlični domaćini. Međutim, kada se sve završi, gosti će biti potpuno oduševljeni onim što su vidjeli i onim što su oboje mislili.

Oglasi - Advertisement