Milika Pavlović je sinoć održala veliki solistički koncert u prepunoj Beogradskoj areni, a slavne ličnosti su joj pružile podršku. Jedna od prisutnih bila je Jelena Karleuša, prva je ušla u papučama, bundi i velikim crnim naočarima. Podrazumeva se da su pevači veoma bliski, a imali su i zajedničku pesmu “Mashalah” koja je oborila sve rekorde slušanosti. Upravo zbog toga je princeza estrade i postala gošća Milikinog koncerta, a pevačica ju je proglasila odgovarajućom.

“Odlučila sam večeras da budu sa mnom, sa tobom i što je najvažnije sa mojim prijateljima. Tako je lepo imati tako seksi drugaricu…moj omiljeni pas je ovde”, rekla je ona, a onda je na binu izašla kraljica popa . U kostimu sa pištoljem koji joj je visio sa grudi i gaćica, Jelena je dominirala scenom, dovodeći publiku u gotovo trans dok je takt pesme počeo.

“Pozvala sam te večeras jer mi je drago da smo se upoznali”, počela je Milica, a JK se našalila: “Gledaš li u pištolj?”

„Tražila sam svuda“, rekla joj je žena. “Milice, moram da ti čestitam na ovakvom koncertu. Uradila si mnogo posla za mnogo ljudi”, pohvalila je Karjuša koleginicu.

Posle njihovog dueta “Mashallah”, Milika je napravila kratku pauzu, a za to vreme JK je bukvalno zapalio arenu. Pevala je svoju hit pesmu “Karly bitch”, a nedugo nakon što se skinula na bini Arene, obukla je belu bundu i otpevala “XY”.

Oglasi - Advertisement