Tijekom razgovora u krevetu Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš prešli su granice prijateljstva podijelivši poljubac. Ovaj čin izazvao je kontroverze jer je njihova veza već bila tema rasprava od samog početka. I ostali ukućani i gledatelji brzo su shvatili da su emocije koje dijele više od puke platonske prirode.
Posljednjih nekoliko mjeseci dinamika između njih bila je puna turbulencija. Janjuš je do sada uporno odbijao bilo kakve nagovještaje bilo čega više od onoga što između njih trenutno postoji.

Prije ulaska u “Elitu” pokupio se sa suprugom Enom. Imaju kćer po imenu Kruna. Svečano je obećao da više nikada neće ponoviti pogreške iz prošlosti i izrazio neizmjernu sreću što je Ena pristala obnoviti njihovu ljubav i njihov brak.

Njihovoj vezi došao je kraj dok je on bio u reality programu, nakon što je bio nevjeran sa sudionicom Majom Marinković. Nedavno se doznalo da su se Ena i Janjuš ponovno spojili tijekom ljeta.

Ena i Janjuš bili su česta pojava na plaži Ade Bojane, uvijek u društvu i sa kćerkicom Krunom. Iako je Janjuš viđen u noćnim klubovima kako flertuje s više djevojaka, prema mlađim ženama držao se suzdržano i na kraju ih nije proganjao. Prema izvoru bliskom Janjušu, čini se da se s Enom pomirio s obzirom na njegovo pristojno ponašanje. Ovaj zaključak prenosi “Blic”.
Nakon toga, bivši košarkaš podijelio je brojne obiteljske fotografije na društvenim mrežama. Osim toga, uoči ulaska u novu sezonu reality showa svojoj je supruzi istaknuo duboku ljubav.

Janjuš je dao iskrenu izjavu priznavši da ga je iskustvo s više partnerica dovelo do spoznaje o njegovim pravim osjećajima. “Da nisam bio s brojnim ženama”, razmišljao je, “možda nikada ne bih otkrio da gajim pravu ljubav samo prema jednoj.

Ena se trenutno nije javno izjašnjavala o višestrukim nevjerama svog partnera. U prošlosti je protiv njega podigla tužbu i izborila se za skrbništvo nad njihovim djetetom. Neizvjesno je što će poduzeti kao odgovor na ovaj nedavni incident.

Oglasi - Advertisement