Hollywoodska ikona Leonardo DiCaprio jučer je navečer proslavio svoj 49. rođendan, a povodom proslave uputio je pozivnice nizu istaknutih pojedinaca iz industrije zabave i mode da prisustvuju njegovom soiréeu. Popis gostiju sastojao se od pojedinaca samih i u pratnji plus jedan.

Jedna od nazočnih bila je i poznata albanska pjevačica Rita Ora, koja je stigla sa suprugom Taikom Waititijem, redateljem i glumcem koji ima samo 16 godina. Kao i uvijek, Rita nije mogla ne skrenuti pozornost paparazza i javnosti, jer se pojavila u najkraćoj haljini koja se može zamisliti, potpuno nesmetano. Par je imao savršeno usklađen smisao za modu, oboje su bili odjeveni u potpuno crnu odjeću od glave do pete.

Rita Ora

Rita Ora odabrala je crnu haljinu koja je neizostavna u svakoj ženskoj garderobi, ali s jedinstvenim štihom. Haljina je imala nevjerojatno kratak rub koji je otkrivao njezino crno donje rublje i korzet koji je naglašavao njezin dekolte. Ipak, najsofisticiraniji aspekt njezine odjeće bila je duga crna jakna izrađena od pliša i satena. Obuću su joj činile udobne crne mokasine, a nosila je crnu torbu. Nasuprot tome, njezin suprug odjenuo se ležernije uz raskopčanu košulju i crne hlače koje podsjećaju na 90-e.

Rita Ora je više puta uspjela zainteresirati kako albansku tako i srpsku javnost. Prvi slučaj kontroverze izbio je tijekom koncerta u Mađarskoj, gdje je greškom okačila srpsku zastavu, što je izazvalo uvredu. Drugi incident dogodio se kada je fotografirana s Novakom Đokovićem na utakmici između Novog Zelanda i Južne Afrike, što je izazvalo buru među albanskim medijima.

Oglasi - Advertisement