Veljko Ražnatović, sin najveće balkanske zvezde Svetlane Sekhar Ražnatović, podelio je radosnu vest da on i njegova supruga Borg Bogdan očekuju trećeg sina. On je postavio preslatku fotografiju svojih sinova Željka i Krstana, a na fotografiji je napisao: “Dolazi još jedan dječak”.

Bogdana je prije osam mjeseci rodila Kristana, a porodica je dolazak novog člana proslavila u Sisijevoj vili u Dedigneu. Da li se sećate kako je izgledala Ceca Ražnatović kada je nosila Veljko i gostovala u čuvenoj emisiji Minimax u trećem trimestru trudnoće?

Sekhar je bila poznata po tome što je tokom svoje karijere održavala izuzetno vitku figuru, što je bio slučaj kada je bila u različitim državama, odnosno kada je 1996. godine bila trudna sa sinom Velikom i kada je bila trudna sa naslednikom. Anastasija, 1998. Pevačica je gostovala u emisiji dok je već bila trudna dok je čekala rođenje ćerke.

“Od prvog meseca trudnoće počela sam da jedem previše, ali sam posle toga izgubila sve”, priznala je tada pevačica, odgovarajući na pitanje publike kako će se zvati njena beba. :

“Ako je devojčica, zvaće se Anastasija, ako je dečak, zvaće se Miloš.”

Kako je rekla, ime Miloš je odabrala jer je vlasnik Fudbalskog kluba Obilić. Zanimljivo, Ceka je posetila Minimax 1. maja 1996. godine, kada je bila prvi put trudna i bila je trudna samo nekoliko nedelja, s obzirom da je Veljko rođen u decembru te godine.

Oglasi - Advertisement