Bivši učesnik rijalitija Stefan Karić našao se u skandalu nakon što ga je zvezda u usponu Nataša Šavija optužila da mu je naneo ozbiljnu štetu po licu u partijskom centru. Otputovao je u Dubai sa svojom novom djevojkom i tamo su se odlično proveli. Ljubav i sunčani dani.

Stefan je na svom Instagram nalogu podelio nekoliko fotografija sa bazena, gde je Andrea sve oduševila u “vrućoj” verziji u bikiniju!

Zaljubljeni par pozirao je za fotografije pored bazena u njihovom skupom hotelu, a Andrea je nosila samo mali bikini koji je naglašavao njenu preplanulu figuru, što je izazvalo komentare poput: “Tako prelijepa” i “Kakva žena.” , “Lijepa stvar je “, “Izvini, tvoja devojka je avion”…

Carić je nedavno progovorio o svojoj vezi sa Andreom i otkrio da li planiraju da stanu na “crazy rockin'” – “Bračni status je još pod znakom pitanja! Naravno, još nismo u tom trenutku, ali, što se ljubavnog života tiče Yan je zabrinut,zadovoljan sam i sretan,kao što sam oduvek želeo.Zajedno smo tri meseca i upoznali smo se na moru.Da,teško je sakriti svoj život i svoju vezu od javnosti pa smo odlučili da napravimo to javno Našu vezu Carić je istakao i otkrio više o Andrei:

“Ona je djevojka iz potpuno drugog svijeta, nije iz svijeta medija i to joj ne pristaje. Ona nije osoba koja je s nekim samo da bi se svidjeli, ona je normalna djevojka i osjeća se loše zbog ovoga što se dogodilo. Nije srećna .”

Oglasi - Advertisement