Darko Račić, koji je nedavno organizovao veliko venčanje kako bi rekao odlučno “da” novoizabranoj Katarini, našao se u centru komentara na društvenim mrežama zbog fotografije i komentara.

Pravu pometnju izazvala je fotografija na kojoj Darko pozira sa ćerkom Lorenom, uz komentar bake njegove bivše verenice Marine Gagić, sa kojom ima sina.

“Nije proslavio ni rođendan sa sinom jer se nije ni slikao i nije ga bilo sramota ni kada su svijeće ugašene”, napisala je Živka.

Ovoga puta se oglasila folk pevačica koja je demantovala gore navedene optužbe – “Baka je malo luda. Održala sam rođendan sinu, pozvala sam ga, svi su bili. Zvala sam muziku, animatore i platila Svi troškovi plaćeni. To je ne “Ovo je Marinina baka. “Rekao je Darko, a onda je reagovala i Marina.

“Nisam vidio ovaj komentar i ne znam šta piše. To što je moja baka napisala nije istina. Lorena i Aleksej su trenutno bili zajedno. Otišli su u igraonicu. Nakon svega ovoga, ja i Ona smo u odličnoj vezi. .” Darko”, rekla je Marina Gagić, koja je sve oduševila svojom fotografijom u bikiniju

Oglasi - Advertisement