Vesna Joksimović je postala redovna navika da pratioce obavještava o detaljima iz svoje svakodnevice. Bilo da je riječ o putovanjima na razne destinacije ili izlaganju brojnih odjevnih kombinacija, bivša supruga Željka Joksimovića transparentna je o svojim iskustvima na društvenim mrežama. Ipak, nedavno je sa svojom publikom podijelila nesretnu vijest.

Izražavajući duboku tugu, prva supruga Željka Joksimovića oglasila se na Instagramu i izrazila svoje osjećaje. Njezin otac Stanko nedavno je preminuo, a prema njezinoj srdačnoj objavi vidljivo je da ga je jako vezala.
Vesna je svoj oproštaj od oca jezgrovito izrazila riječima “Zbogom tata”. Nakon toga, objavila je razne slike svog oca iz mladih dana.

Mina mi je izrazila svoju duboku tugu dok smo gledale preko dirljivog kolaža fotografija. Jasno je dala do znanja da je njezina kći, koja je bila u braku s poznatim glazbenikom, također pogođena smrću djeda.

Mina Joksimović izrazila je svoje mišljenje o ovom gubitku i čak se oglasila na Instagramu kako bi podijelila svoje osjećaje u objavi.
Mina je napisala srdačnu poruku svom djedu Stanku, izražavajući prazninu koju je njegov odlazak ostavio u njenom životu. Smatra ga najboljim djedom i najboljim muškarcem kojega je poznavala. Uvijek je bio tu za nju i sve joj olakšavao. Njegova dobrota, nesebičnost, hrabrost i ljubav prema životu ostavili su neizbrisiv dojam u njenom srcu. Do kraja je ostao veliki borac. Stankova najveća želja bila je da Mina diplomira, a tu želju mu je ponosno ispunila dok je on još bio živ. Voljeli su ga svi koji su ga imali zadovoljstvo poznavati. Mina vjeruje da je Stanko sada dušom na boljem mjestu. Međutim, Božić nikada neće biti isti bez njega. Mina izražava zahvalnost svom dragom djedu na svemu, uz niz zajedničkih fotografija.

Oglasi - Advertisement