Tijekom gostovanja u emisiji Jovane Matić Đokić “Nije sve tako crno”, Nataša Alimpić otvoreno je ispričala svoju životnu priču i progovorila o izazovnom početku svoje karijere.

S desetljećem iskustva iza sebe, Natašin put započeo je u očevom baru, gdje se mikrofona uhvatila s nepunih 15 godina. Nakon razdoblja financijskih poteškoća i nesretnog zatvaranja obiteljskog restorana, odvažila se na svoju, pronalazeći utjehu u skromnoj garaži dok brusi svoj zanat. Godinama je krasila pozornice lokalnih pubova i pjevala serenade publici svojim iskrenim nastupima.

Tijekom školovanja suočila se s okrutnom stvarnošću vršnjačkog nasilja zbog svoje strasti prema pjevanju i odlučnosti da podrži roditelje. Učenici su je izvrgavali ruglu, etiketirali je kao “pjevačicu” i izolirali je iz svojih društvenih krugova. Štoviše, nije imala sredstava da nosi moderne tenisice ili sudjeluje na izletima, pa je postala laka meta za ismijavanje.

Tijekom svog akademskog puta uvijek sam imao duboku ljubav prema školi i bio sam izvrstan kao student. Jedan od mojih dugogodišnjih ciljeva je završiti fakultet, unatoč tome što si to ranije nisam mogao priuštiti. Zbog velikog opterećenja i stalnog umora, kolege i profesori često su me doživljavali društvenom i pospanom. To je dovelo do toga da je moj razrednik pogrešno pretpostavio da moji roditelji vrše pritisak na mene da postignem dobar uspjeh, iako nisu. Nažalost, za vrijeme praznika moji vršnjaci su iskoristili taj nesporazum i nemilosrdno me zadirkivali. Podrugljivo bi me nazivali “pjevačem” i ispitivali kako uživam u davanju napojnica, pretvarajući me u središte svoje zabave. U to sam vrijeme donijela odluku da ću odmore provoditi sama u klupi, bilo da odrijemam ili se pripremam za sljedeći sat, kako bih izbjegla daljnje poniženje. Ovim je riječima Nataša zaključila svoju priču.

Tijekom odrastanja, djeca koja su pohađala istu školu kao i ja živjela su mnogo opuštenije i nikada nisu uspoređivala svoje i moje živote. Uvijek su bili besprijekorno odjeveni, išli su na izlete i posjedovali najnovije pametne telefone, luksuz koji ja nisam imao. Tek kad sam napunila 18 godina, prvi put sam imala priliku doživjeti ocean, a i tada sam sama morala snositi troškove”, kroz suze je ispričala pjevačica.

Oglasi - Advertisement