Intrigantan ljubavni život Ivane Žigon i dalje plijeni pozornost javnosti, iako se već dulje vrijeme ne odvaja sa scene.

Slijedeći put koji su joj utabali njezini slavni roditelji Jelena i Steve Žigon, njihova kći krenula je na put koji ju je doveo do zapaženog glumca u Narodnom kazalištu. Kasnije je izradila veličanstvenu scensko-glazbenu ekstravagancu pod nazivom “Stojeće carske galije” u spomen na stotu obljetnicu početka Prvog svjetskog rata. Unatoč tome, njezina je slavna karijera ostala u sjeni burne prirode njezinih romantičnih zavrzlama.

Priča o njezinoj romansi s bivšim redovnikom Grigorijem Brkovićem nevjerojatno podsjeća na rusku predstavu. Naime, kada se duboko zaljubio u Ivanu, Grigorije je donio životnu odluku da napusti monaški život u manastiru Prohor Pčinjski.

Dana 28. lipnja 2006. godine održano je njihovo vjenčanje, na Vidovdan. Bio je to poseban dan jer se obilježilo šest mjeseci od rođenja Ivanina pokojnog oca Steve Žigona. Par je u srpnju dobio sina kojeg su s ljubavlju nazvali Stevan.
Nažalost, njihova je ljubav na kraju završila neuspjehom, zbog čega je Ivana bila prisiljena preseliti se u Aranđelovac kako bi se izliječila od raspada braka.

Grišin odlazak zadao mi je veliku bol, zbog čega sam se sa sinom na određeno vrijeme preselio u Aranđelovac. Moja je namjera bila pronaći način da povratimo naš dom i sačuvamo ga kao utočište za Stevu. Srećom, uz pomoć Grigorija uspjeli smo postići ovaj cilj. Ono što je još nevjerojatnije jest to da se s vremenom naš duh podigao i postali smo jači. Osjećam se kao da sam dobio novi početak, novi život. I kad vidim da mi se osmijeh vraća, sjetim se očeve opaske jednoj medicinskoj sestri: “Ah, smiješ mi se, mora da si razvedena!” Možda je mislio da muževi često tlače svoje žene, razmišljao sam tada. Sada također vjerujem da se razvedene žene smješkaju jer se, nakon što su pretrpjele golemu patnju, nauči cijeniti i najmanje trenutke radosti. Ove je riječi Ivana ispričala u intervjuu za časopis Story 2014. godine.

Vijest o njihovom pomirenju početkom 2016. godine, a zatim i suradnji na knjizi “Tako je govorio Žigon”, iznenadila je sve.
U procesu pripreme knjige za tisak, dragocjenu pomoć mi je pružio moj suprug Grigorije. Iz opsežne zbirke od preko tisuću stranica, pažljivo je kurirao izbor od približno stotinu. Važno je napomenuti da sam još uvijek sretno oženjen i da je naša obitelj ujedinjena. Naime, Ivana je sama otkrila da je odustala od razvoda.

Nakon druge prilike, njihove su putanje skrenule u različitim smjerovima. Ipak, ustraju kao složna obitelj, aktivno pridonoseći odgoju svog djeteta.

Iako smo se Grigorije i ja razišli prije nekoliko godina, sin nas je povezao kao obitelj. Griša je izrastao u izuzetnog oca, a njegov teniski klub u Vinči postao je Stevovo utočište, gdje se uključuje u živahnu zajednicu mladih pojedinaca, istražujući razne aktivnosti od nogometa do šaha. Dok postupno prihvaćam svoju ulogu majke koja me podržava, shvaćam da u ovoj fazi tata ima najveći značaj u Stevinom životu, kao što je glumica rječito izrazila.
Umiješanost Ninoslava Nina Ademovića u skandal digla je veliku pozornost.

Prije desetak godina Ivana se uplela u skandal Alena Ademovića, oca bivšeg pjevača grupe “Miligram”. Doznalo se da je Ivana, Žigonova nasljednica, zapravo bila u romantičnoj vezi s Ninoslavom. Kako prenose mediji, nagađalo se da je Ivana ostavila supruga zbog veze s ovim glazbenikom. Osim toga, Ninoslav je preko Ivanine veze imao priliku upoznati Vladimira Putina, a za njihovo prvo upoznavanje zaslužan je Goran Bregović.

Navodni razlog za kraj njihove veze bio je Ivanin propust da Ademovića predstavi javnosti, skrivajući ga od očiju javnosti.

Sukob je eskalirao do te mjere da je Ninoslav Ivanu optužio da ga je namjerno zanemarila kao autora glazbe u kazališnoj predstavi “Stojte, galije carske”.
U razdoblju od dvije godine bila sam upletena u intenzivnu emotivnu vezu s Ivanom. No, zbog stalne prisutnosti paparazza i novinara, našu smo vezu bili prisiljeni skrivati ​​od očiju javnosti. Razmišljajući sada o tome, dvoumim se između pitanja da li me je ta žena istinski voljela ili sam jednostavno iskoristila kao sredstvo za pridobijanje pažnje zajedničkim izvođenjem “Njegoš nebom usijani” i “Stojte, galije carske”. Boli me što nikad nije priznala zasluge glazbenika za glazbu tijekom bilo kojeg našeg gostovanja. Iako smo razdvojeni već nekoliko mjeseci, smatram da je profesionalno u razgovoru s novinarima priznati autore. Na moje iznenađenje, pozvala me na konferenciju za novinare, samo da me smjesti među publiku. Ovako je Nino 2014. godine za “Kurir” prepričao svoje iskustvo.

No, Ivana je oštro opovrgla sve navode.

Tijekom dana primio sam brojne telefonske pozive od pojedinaca koji su izrazili svoju zahvalnost za nesvakidašnji događaj usredotočen na Veliki rat. No, ima i onih koji su očito nezadovoljni odgovorom Srbije. Kako bismo opovrgli ovu besmislenu tvrdnju, informacije se mogu lako provjeriti na internetu i vidjeti opsežne reference na glazbu Ninoslava Ademovića u mojim nedavnim intervjuima. Samo ovo služi kao uvjerljiv dokaz da je cijeli narativ izmišljen. Porazno je svjedočiti postupcima pojedinih pojedinaca, rekla je glumica odgovarajući na Ademovićeve navode nakon premijere za “Kurir”.

U tom trenutku Griša je osjetio neodoljiv ponos prema glumici.

Moram reći da sam zaista impresioniran Ivanovim nastupom! Jeste li imali priliku svjedočiti ovom nevjerojatnom spektaklu? To je zaista prizor za vidjeti, kakav Srbija do sada nije vidjela. Ninoslav i Ivana su svojim zajedničkim glazbenim radom napravili izvanredan posao. Zaslužuju sve pohvale i priznanja koja dobivaju. Čak ih planiram pozvati na prijateljsku partiju tenisa, u nadi da ću potaknuti jaču vezu između ovih talentiranih umjetnika. Kao što je Grigorije jednom rekao, umjetnici su kao djeca i drago mi je vidjeti taj razigrani duh u Ivani dok ona puca u smijeh i od milja ga naziva “starim Grišom” – osobom koju je jako voljela.
To što je postala majka omogućilo joj je da istinski otkrije samu sebe.
Tek sam nedavno shvatio mnoge aspekte vlastitog identiteta, dok sam se suočavao sa svojim nesavršenostima. Sva moja prošla iskustva blijeda u usporedbi s izazovima majčinstva, koje u moderno doba postaje sve teže. Naučiti dijete vještinama potrebnim za preživljavanje, poput lavice sa svojim mladuncima u divljini, u današnjem se svijetu čini kao nepremostiv zadatak. Osim toga, Stevo je Lav, a ja sam Vodenjak. Jedina utjeha koju nalazim je spoznaja da moje doba trenutno napreduje.

Nakon niza romantičnih zavrzlama, odlučila se povući iz javnog života, ostavljajući malo dostupnih informacija o svojim osobnim poslovima.

Zaključujući svoju izjavu, izrazila je nezainteresiranost za iskorištavanje svog senzacionalnog i zadivljujućeg osobnog života u svrhu zabave drugih. Istaknula je kako nema namjeru masovno izdavati knjige kako bi zadovoljila znatiželju javnosti.

Oglasi - Advertisement