Sandra Rešić, bivša zadrugarka i pjevačica, uspješno se borila s viškom kilograma i otkrila da je uz pomoć autofagije uspjela skinuti impresivnih 44 kilograma.

Kad je Sandra krenula u karijeru, nosila je 92 kilograma, ali je primjenom autofagije uspješno transformirala svoju tjelesnu građu, skinuvši impresivnih 44 kilograma.

Na početku svog autofagijskog puta suočavao sam se s izazovima. Posebno mi je bilo teško pojesti tako malu količinu hrane tijekom šestosatnog prozora za jelo. Zapravo, kao posljedicu sam čak doživio i nesvjesticu. Cijeli dan sam se osjećao loše. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, moje se tijelo postupno prilagođavalo novom načinu prehrane, kao što se postupno prilagođavalo na manje porcije. Sandra iznosi svoje iskustvo i daje uvid u svoj jelovnik tijekom sudjelovanja u realityju.
Sudjelovanje u reality TV emisiji pokazalo se kao učinkovita metoda mršavljenja. Ograničene mogućnosti prehrane, uglavnom salate, muesli, riža i povremeno meso, olakšavaju održavanje vitke figure. Kada se pojavi želja za nečim slatkim, odlučiti se za jabuku manje je popustljiv izbor. Osim toga, stres doživljen tijekom showa doprinosi lakšem skidanju kilograma. Ako želite vitku tjelesnu građu, razmislite o ulasku u reality show u budućnosti.

Trenutno njegova težina iznosi 48 kilograma.

– Moja trenutna težina je oko 48 kilograma! Davno, prije nekih sedam godina, dosegao sam svoju najtežu točku s 92 kilograma. Prizor, u najmanju ruku, nije bio ugodan. Išao bih toliko daleko da sam uredio svaku fotografiju koju sam objavio na Instagramu kako bih sakrio svoj izgled. Živo se sjećam kako mi je jedan čovjek jednom rekao: “Je li uopće moguće da netko s tako lijepim glasom izgleda tako neprivlačno?” Te su me riječi jako pogodile i postale su katalizator mog puta mršavljenja. Odlučila sam iz prehrane izbaciti kruh, sokove i sve oblike šećera. Umjesto toga, usredotočio sam se na konzumiranje jabuka, ispijanje limunade i intenzivne vježbe pet puta tjedno pod vodstvom trenera. Sav taj trud se isplatio jer sam uspješno skinula 32 kilograma. No, tek sada, s trenutnom težinom od 48 kilograma, mogu iskreno reći da sam zadovoljna svojim izgledom. Na pitanje jesam li tijekom ovog procesa osjećao želju ili mi je nedostajala određena hrana, moj odgovor kao pjevačice bio je jednostavan:
Jako volim uživati ​​u kombinaciji keksa i mlijeka. Gazirana pića također zauzimaju posebno mjesto u mom srcu, ali njihova tendencija da pridonose debljanju navela me da ih se klonim. Bilo je vrijeme kada sam dnevno konzumirao dvije do tri litre ovih pića! Jasno se sjećam da me majka upozoravala na potencijalnu štetu koju mogu nanijeti svojoj jetri ako ne smanjim unos. Trenutačno sam u iskušenju da popustim svojim željama, ali vodim stalnu unutarnju borbu i nekako skupljam snagu da se oduprem.

Oglasi - Advertisement