Tijekom jutarnjeg programa uživo voditeljica Jovana Jeremić izrazila je frustraciju gošći koja je sugerirala kako bi bilo bolje da se u program uključe i drugi sugovornici, a ne da se fokusira samo na nju.
Jovana, koja je u televizijskoj industriji od 14. godine, a sada ima 33, izrazila je nezadovoljstvo što netko preuzima njezinu ulogu i kontrolira njezine postupke. Oštro se usprotivila ograničavanju izbora kome će dati riječ i čija će pitanja postavljati tijekom upravljanja. Jovana je jasno dala do znanja da ne cijeni ovakve okolnosti i da želi da se iz njih oslobodi.

Ispričavajući se za svoj postupak, gost je umirio ostale, rekavši da neće ponoviti isto ponašanje.

Jovana Jeremić

Tijekom brojnih godina iskusio sam obilje televizijskih programa, nadmašujući ono što bi bilo koji pojedinac mogao susresti u jednom životu. Vjerujte mi, postoji poseban osjećaj kada se sve savršeno uskladi. Stoga vas molim da mi ne predlažete nikakve alternative. Postoje drugi domaćini koji trebaju biti u središtu pažnje, oni koji već ostvaruju visoke ocjene. Pustite Jovanu Jeremić da ode, a sad nastavite s onom porukom koju ste namjeravali prenijeti”, oštro je uzvratio Jeremić.

Oglasi - Advertisement