Goca Trzan ima ćerku sa Ivanom Marinkovićem, na kojeg je veoma ponosna, a dugi niz godina je u vezi sa bubnjarom Lhasom Nowakovićem, koji je 14 godina mlađi Raša Novaković u srećnom braku. Raša svira u njenom bendu, pa ne čudi što su se učesnici takmičenja “Nikad nije kasno” uplašili kada je njen suprug trebalo da sarađuje sa pevačicom.

Tokom poslednjeg izvođenja pomenutog takmičenja, mnoge je iznenadilo pojavljivanje pevačice Ružice Čavić Tomićević, koja je nakon odsustva sa bine odlučila da se vrati pred kapije ovog popularnog regionalnog muzičkog takmičenja.

Takmičarka je na svom prvom pojavljivanju naletela na blokadu – pevačica Goca Trzan pohvalila je njeno pevanje, ali i priznala da joj se dopao suprug takmičarke, koji je takođe muzičar. Ružka je publici otkrila šta se dogodilo između Goke i njenog supruga prije mnogo godina u Herceg Novom, kada su se Tomićevići upoznali na Gokinom rođendanu.

Goca Trzan napala je pevačinog supruga
Izvor: YOUTUBE/Nikad nije kasno/Snimak ekrana
„Ona (Goka) mi je prišla i rekla mi da je moj muž dobar čovek.“ Ružka je ispričala incident koji se desio pre dvadeset godina. Ova situacija se ponavljala više puta, a jedan od incidenata je takođe pregledan Predsednik lige svjedočio je svojim očima. , Saša Milošević Mare.

„Posle nekog vremena ponovo mi je prišla i rekla da mi je muž dobar čovek. Treći put kada je prišla rekla sam joj: ‘Goco, mužu moj’. Posle toga smo Mare i ja ubedili mog muža Nadera da se pridruži Gocinom bendu. Gotovo bez pristanka Mare mi je rekla: ‘Onda si ga pustio kod Goce’. Naravno, odmah sam otišla do njega i vratila ga nazad”, rekla je takmičarka, potvrdila je Goca ovu priču.

“Da, to sam i rekla”, priznala je Goka smijući se anegdoti. Goka je i prije nastupa takmičara nastavila da hvali takmičarku, koja je znalački odsvirala pjesmu Zdravka Čolića “Pjesmo moja” i uspjela se plasirati direktno u finale. Sledeći krug takmičenja.

Oglasi - Advertisement