Veliki kreativni direktor Saša Popović otkrio je kako izgledaju devetogodišnji “robovlasnički ugovori” koje su potpisivali kandidati, prisjećajući se ljubavi prema pjevaču Šabanu Bajramoviču, koji je preminuo 2008. godine. Neprijatna scena. .

„1994. godine sam komponovao pesmu „Medeni kolači“ i formirao „veliki kvartet“ sa Draganom Kojićem Kebom, pok. Rođom Raičevićem i Šabanom Bajramovićem. I Šabanu se pesma dopala i mi smo je snimili u Željku Mitroviću Sve. Pevala se i sada trebali smo to prvi put prikazati na TV-u. Trebalo je da se emituje uživo na Kanalu 3 u devet uveče. Koba, Roja i ja smo svi došli sa gitarama i rekli su nam: “Svi, vi Pet minuta si do regrutacije, ali nema Šabana Bajramovića! Šta bismo mi bez njega? “Saša Popović je tokom utakmice “Zvezde Granda” rekao i nastavio:

“Prošlo je nekoliko minuta i čekali smo u redu na bini, ali on nije došao, nije ga bilo. Ništa, mi ljuti ljudi, silazite sa bine. Tada nije bilo mobilnih telefona, pa sam tražio da ga pozovem na fiksni telefon. Okrenuo sam se Šabanu, on se javio. Rekao sam “Sabane, gdje si?” ” Rekao mi je: “Hej, Sal, gdje si?” „Objasnio sam mu da ga mi, Popovića, čekamo na bini i da otpevamo ovu pesmu po dogovoru, a on mi je rekao: ‘Pa pošto nisi poslao 200 maraka, ja ću doći.’ “, rekao je Popović.

“Onda smo sve to sredili. Na kraju nije bilo bitno da li smo mu platili ili ne, Šaban je ispao omamljen bez obzira na sve. Počeli smo da se šalimo, a on je rekao da je zaboravio da treba da dođe i to je kako je Sale objasnila, “nokautirala” je Anu Bekutu zbog problema sa težinom tokom meča, dok je u sve bio umešan Šehar Ražnatović.

“Smršavio si 10 kilograma, pa ne vidim ni Bosnu ni Snežanu iz tvoje guzice”, našalio se na kraju Saša Popović, nakon što je Bekuta nedavno pred kamerom poljubila Sašu u usta, iznenadivši sve.

Oglasi - Advertisement