Tijekom konferencije za novinare Oliver Spasovski, ministar unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije, iznio je uznemirujuće podatke. Naveo je da je otac Vanje Gorčevske (Đorčevske), 14-godišnjakinje, umiješan u njezinu otmicu.

Otac na kraju daje izjavu nadležnima, oštro odbacujući sve optužbe, iako je pod sumnjom zbog svjedočenja jedne od upletenih osoba.

U užasavajućem činu, Vanja Gorčevska nasilno je izvedena ispred ulaza u svoj stan, na groteskan način zavezanih udova, prije nego što je nasilno stavljena u vreću za spavanje.

Osobe koje su upravljale Citroenom dan ranije su obaviještene da će djevojka biti bez pratnje u tom vremenskom okviru. Osumnjičenici su privedeni, a trenutno se provjerava njihova povezanost s ocem. Tek posrednim dokazima zaključujemo da je otac otkrio planove djevojčine odlaska, sugerirajući na neki način komunikaciju između njega i osumnjičenih. Dvije od tri dotične osobe priznale su da su pribavile saznanja o detaljima odlaska djevojke, uključujući kada, gdje i vrijeme njezina izlaska iz prebivališta, pojasnio je Bubevski.

U Skoplju je prvi put kamerom snimljeno vozilo Citroen, koje je bilo u vlasništvu stradalog Velesa.

Nakon toga, djevojka je prebačena u predgrađe Skoplja, gdje je njen život tragično okončan u stanju straha i kaosa. Nažalost, mlada djevojka je oteta nakon što je njezina majka odlučila prodati njihov stan.

Podsjetimo, tužiteljstvo je provjerilo pritvaranje oca otete i ubijene Vanje Gorčevske. Za sada je u pritvoru dok se ročište nastavlja.

Da ponovimo, otac je osoba koja se javila kao druga osoba koja je prijavila nestanak tragično stradale Vanje.

Oglasi - Advertisement