Splićani će se još dugo prisjećati koncerta koji je Aco Pejović održao na hrvatskoj obali. Dvorana “Gripe” bila je prepuna navijača svih uzrasta koji su doživjeli izljev istinskih emocija kao nikada do sada. Regionalna glazbena ikona, Aco Pejović, održao je obećanje svojim obožavateljima te ih svojim pjesmama rasplesao i pjevao više od tri sata, napajan nepresušnom energijom. Publika je uglas pjevala sve hitove poput “Za Lilijana”, “Da si tu”, “Jednom se živi”, “Sve ti dugujem”, “Ponoć” i još tridesetak jednako zanosnih pjesama. Publika je uglas pjevala do posljednjeg tona.

Aco se okupljenima počeo obraćati riječima ‘Splite moj’, no ispraćen je tako burnim pljeskom da je morao zastati prije nego što je nastavio s govorom.
Split i ja smo godinama dijelili ljubav koja je samo jačala. Kad god sam u nazočnosti ovih radosnih i blistavih lica, ili kad čujem vaše glasove u harmoniji s mojim, čini se da ništa drugo nije važno. Kao pjevačicu, ta energija je ono što nas tjera naprijed, a zahvaljujući svima vama možemo nastaviti raditi ono što volimo. Želim izraziti svoju zahvalnost od srca za utjecaj koji ste izvršili na moj život. Hvala vam, hvala vam što ste ostavili neizbrisiv trag u mom srcu”, kratko je Pejović.
U vrhuncu koncerta Acu je kao poseban gost pratio njegov prijatelj i kolega glazbenik Mirza Selimović. Zajedno su izveli bezvremenski klasik “Nije čila” kao posvetu preminulom Kemalu Montenu. Prema povratnim informacijama nakon događaja, ova značajna izvedba publici će ostati u dugom sjećanju. Stoga ne čudi da se početak hrvatske turneje u Splitu mjesecima željno iščekivao. No, najočekivaniji događaj turneje nedvojbeno je koncert koji će se održati u zagrebačkoj Areni 14. veljače iduće godine.

Oglasi - Advertisement