Tijekom 1990-ih Ivana Banfić, istaknuta pop pjevačica, stekla je značajan broj obožavatelja. No, iznenada se odlučila povući iz javnog života i krenuti na novo putovanje.

Nakon burne povijesti, Ivana je potražila utočište na selu, gdje je otkrila osjećaj mira. Trenutno uživa u ljepoti prirode i društvu životinja.

U određenom trenutku svog postojanja razvila je ovisnost o alkoholu. To ju je navelo da potraži pomoć kvalificiranog stručnjaka.

Nakon sklapanja dvanaestogodišnjeg braka s Robertom Magićem, njezinim menadžerom, Ivana se utješila alkoholom. Međutim, ubrzo je otkrila štetne učinke ovog mehanizma suočavanja i potražila liječenje u klinici 2005. godine.

Osim liječničke pomoći, Ivana je utjehu pronašla u Indiji gdje je uspjela riješiti probleme o kojima je ranije javno govorila.

Zemlja koju je pjevačica posjetila bila je ključna za njezin osobni razvoj. Iskorijenio je osjećaj prava i vlastite važnosti koji je nesvjesno usvojila. Njezina putovanja Indijom bila su ponizno iskustvo koje ju je vratilo u stvarnost. Shvatila je da nije jedinstvena osoba i da u njoj nema ničeg posebnog. Ovo je izjavila pjevačica poznata po hitu “Godina”, koji je izvela s Dinom Merlinom.

Oglasi - Advertisement