Razmjena riječi između Cece Ražnatović i Dragane Mirković prestala je prije mnogo mjeseci, a misterija koja stoji iza njihovog dugog razdoblja šutnje i dan danas nam izmiče. Tijekom jednog od zadivljujućih nastupa Dragana je odlučila podijeliti svoje viđenje trajnog sukoba.

Porijeklo svih ovih događaja može se pratiti u devedesetima, vremenu koje je bilo sve samo ne naivno, jer me Cece i njezin tim susreo s bezbrojnim izazovima.

Tijekom svojih godina stalno sam se skrivao i šutio. Ipak, prijelomni trenutak dogodio se kada se kolegica Ceca suočila s zabranom televizije zbog neetičkog ponašanja prema utjecajnim osobama. Istini za volju, ovaj incident dobio je veliku pozornost u srpskim medijima.

Dosljednim pokazivanjem svog autentičnog karaktera i primjerom svojih kvaliteta kao kolege, odmah sam vratio osjećaj normalnosti. Nailazio sam na daljnje prepreke od strane određenih pojedinaca iz svog profesionalnog kruga, a opće je poznato tko su ti pojedinci i posljedice njihova ponašanja.

Na naše ugodno iznenađenje, čini se da je na pomolu razrješenje između dviju slavnih pjevačica, koje premašuje ono što smo u početku očekivali. Posljednjih nekoliko dana popularnom društvenom mrežom kruži TikTok video u kojem Ceca Ražnatović toplo razgovara o svojoj kolegici umjetnici Dragani. Pogledajte ispod:

@djukicmarko

#ceca #cecaraznatovic #dragana #draganamirkovic #rivalitet #zvezda #diva #muzika #srbijatiktok #tiktoksrbija #foryou #fyp #rijaliti

♬ Dam Dam Dam – Aleksandra Prijovic

Oglasi - Advertisement