Zbog navodnog sudjelovanja u ubojstvu Saše Kulišića iz Doboja, osumnjičenima Andrei Kajganić i Draženu Lazareviću Okružni sud u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor.

Prema izvješću koje je rezultiralo njihovim privođenjem, dokumentirano je da je maloljetna osoba tijekom poslijepodneva tog dana smrvila značajnu količinu tableta “treana”, svaka od 10 miligrama. Te tablete je po nalogu optuženog kupila V.M., Andrejina sestra. Nakon toga maloljetnik je smrvljene tablete pomiješao s vodom.

U skladu s dogovorom s dotičnim osobama, mlada osoba je otišla do očeve obiteljske kuće u kasnijim večernjim satima, gdje je nastavila pripremati osvježavajući napitak koji se sastojao od vode pomiješane s praškastom tvari. Svrha ovog čina bila je onesposobiti ga i olakšati početak sna.

Prethodno su i maloljetnik i prvoosumnjičeni Sašu Kulišića namjerno opskrbljivali tabletama.

Nakon što je lijek počeo djelovati i izazvao san kod mete, namjerno je zanemarila osigurati prednji ulaz u rezidenciju. Naknadno je podijelila ovaj ključni detalj s uključenim pojedincima, koji su po potrebi ulazili i izlazili iz prostorija. Po njihovom dolasku, maloljetnici su ga uputili da se preseli u dnevni boravak, a zatim zatvorili vrata…

Oglasi - Advertisement