Iako ovo važi za većinu muškaraca, važno je napomenuti da to nije apsolutno pravilo koje se primjenjuje univerzalno, ali sigurno da je dobro da svaka žena zna.

Prenapucan stil – Nesigurnost je uobičajena reakcija mnogih muškaraca. Važno je podsjetiti se na zloglasni slogan – „Zato što ste nafurane, zato ste i same.”

Pretjerana izazovnost – Većina muškaraca i dalje drži percepciju da su žene koje se više otkrivaju lako dostupne, što znači da su privlačne samo za kratak ili dva susreta.

Prevelik broj tetovaža ili pirsinga može biti loše – Dok većina ljudi ima tendenciju da previdi manje detalje, značajan dio pojedinaca povezuje pretjerivanje sa slobodoumnim raspoloženjem, haotičnim postojanjem i zbunjujućim idiosinkrazijama.

Ni pretjerna uglađenost i staromodnost nisu dobrodošle – Umjesto inspirativne akcije, muškarci će se češće šaliti na račun plastičnih ukosnica, prevelikih džempera i nemodnih ravnih cipela.

Implantati od silikona – Iznenađujuće sigurno, ali silikonski implantati nisu baš omiljeni među muškarcima kada su u pitanju lične preferencije. Da li ste to znali?

Oglasi - Advertisement