Povodom optužbi pjevačice Selme Bajrami, oglasila se Maja Nikolić koja je oštro opovrgla tvrdnje da je Selmi montirala skandal, a pritom je opširno objasnila povijesne događaje.
Na raznim društvenim mrežama kruži video klip Selme Bajrami u izvedbi “dvoglavog orla”. Zbog toga se pjevačica suočila s brojnim kritikama i osudama brojnih srpskih javnih osoba iz estrade.

Nakon nastupa u emisiji Ognjena Amidžića, Selma je otkrila da su joj cijelu aferu osobno servirali Ognjen Amidžić i pjevačica Maja Nikolić.

U sferi medija dao sam do znanja i čak sam imao priliku gostovati u vrlo gledanim emisijama. Čini se da je moja prisutnost možda uznemirila određene pojedince. Došla sam i osvojila publiku, ali tijekom jednog nastupa uživo osjetila sam potrebu reagirati na neke stvari, vođena svojim identitetom žene, dame i majke. Čak su se i moji roditelji uključili da pogledaju tu konkretnu epizodu. Nažalost, neki su se uvrijedili, a moguće je da su oni koji su sudjelovali u emisiji ili voditelji tražili razlog da me medijski prozivaju. Iskoristili su taj trenutak, učinivši me nenamjernom žrtvom i žrtvenim jarcem. Ovo su riječi koje je Selma izgovorila tom prilikom.
U sklopu naše istrage, obratili smo se Maji Nikolić za odgovor na pjevačeve optužbe i njezino mišljenje o programu Ognjena Amidžića.

Neophodno je da se izvini ne samo Ognjenu, već i Srbiji i svima onima koji gaje duboku ljubav prema njenim pjesmama unutar Srbije. Razlog za ovu ispriku je njezina odluka da ugrozi svoj integritet radi financijske dobiti isticanjem dvoglavog orla, simbola koji duboko vrijeđa svakog srpskog pojedinca. Ključno je shvatiti da Kosovo i Metohija imaju ogroman povijesni značaj kao rodno mjesto Srbije i nikada nisu bili, niti će ikada biti, u vlasništvu Albanaca. Car Lazar je, pored bezbrojnih drugih kosovskih junaka, prolio svoju svetu krv za odbranu ove zemlje, a svaki pedalj Kosova i Metohije uprljan je krvlju ovih srpskih junaka. Upravo zato nitko nema moć Srbiji oduzeti teritorij koji joj pripada. Trebala bi osjećati sram zbog svog dubokog neznanja i nepoštovanja koje iskazuje prema Albancima. Da je odvojila vrijeme za proučavanje povijesti, shvatila bi težinu nacionalnog i duhovnog značaja koji se pridaje kolijevci Srbije, prema kojoj se nikada ne bi smjelo odnositi s takvim zanemarivanjem.
Moj stav je jasan i takav će uvijek ostati! Da sam na političkoj poziciji, osobno bih joj izdejstvovao doživotnu zabranu ulaska u Srbiju! Žalosno mi je što nisam političar, jer bih mogao da se pozabavim pitanjem Kosova i Metohije, koje je uvek pripadalo Srbiji i uvek će pripadati! Umjesto ispraznih izjava, trebala bi se jednostavno ispričati za svoju nepristojnost i za kompromitiranje svog integriteta za osobnu korist time što je bila ljubazna prema Albancima. Važno je razlikovati Arnaute koji žive na Kosovu i Metohiji od Albanaca koji žive u Albaniji, kaže Maja za Kurir.
Strogo je zabranjeno preuzimanje bilo kojeg dijela ili cijelog teksta i/ili fotografije/videozapisa bez propisnog navođenja i poveznice s izvorom i autorom, pridržavajući se uvjeta korištenja WMG-a i propisa navedenih u Zakonu. o javnom informiranju i medijima.

Oglasi - Advertisement