Filip Car, partner Aleksandre Nikolić, koja je odnijela pobjedu u reality showu “Zadruga”, željno iščekuje dolazak njihovog prvog djeteta. Njihova je veza procvjetala pred očima gledatelja showa.
Par je nakon izlaska iz “Zadruge” doživio više rastananja i mirenja, a među njima i žestoku nesuglasicu kada se saznalo da je Aleks na drugom mjestu. Ipak, čini se da su svoje probleme riješili i s nestrpljenjem iščekuju dolazak kćerkice.

Svaki dan uživaju promatrajući njezinu trudnoću, a Aleksandra se trenutno povukla iz javnosti kako bi se odmorila.

Osim prisutnosti na društvenim mrežama, često dijeli novosti o svom izgledu tijekom petog mjeseca trudnoće.

Nikolićeva je do sada doživjela višestruke transformacije u svom izgledu, a obožavatelje je ponovno zadivila novom promjenom.
Aleks je na Instagramu ponosno pokazala svoju svježu frizuru, što je rezultiralo nevjerojatnom transformacijom zbog koje je mnogi njezini pratitelji isprva nisu mogli prepoznati.

Aleksandra Nikolić

Aleksandra je odlučila transformirati svoj izgled zamijenivši svoje lepršave plave pramenove za šik paž frizuru i prigrlivši bogatu nijansu brinete. Rezultati su bili zapanjujući, a na račun svog novog izgleda dobila je obilje komplimenata. Jedna od osoba koja je izrazila oduševljenje je i njena bivša cimerica Jovana Ljubisavljević.

Oglasi - Advertisement