Poruka koju je otac poslao svom sinu koji se trenutno nalazi na liječenju na Dječjoj klinici Tiršova u Beogradu izazvala je neizmjernu radost i pobudila snažne emocije kod svih koji su je pročitali.

Ispod prozora sobe urezao je iskrenu poruku u snijeg, izražavajući svoju duboku naklonost prema svom voljenom djetetu.

Nakon što je snimljena s bolničkog prozora, fotografija je objavljena na Instagram nalogu “serbialive_beograd” i brzo je privukla pažnju interneta, te je postala viralna.

Na internetu se mogu naći komentari poput “Neka si mi živ i zdrav, čovječe, k’o knedla na biljarskoj kugli” i “Svaka čast tati”. Tu su i izrazi poštovanja i divljenja, frazama poput “Naklon u znak poštovanja. Neka je dijete živo i zdravo” i “Ljubav za svu djecu. Bravo, nevjerojatan čovječe.” Jedan komentar to sažima izjavom: “Jednom riječju, to je pravi roditelj, to je ljubav.” Fotografija je očito dirnula mnoge, a dokaz su i komentari koji sinu žele brz oporavak, a osobu s fotografije nazivaju legendom. Neki čak priznaju da liju suze i čestitaju.

Među brojnim poznatim osobama koje su ovu fotografiju podijelile na svojim Instagram profilima bila je i hrvatska pjevačica Severina.

Uz fotografiju, stavila je i pjesmu Đorđa Balaševića “Uspavanka za dječaka”.

Oglasi - Advertisement