Goca Tržan javno je priznala da je bila nevjerna svom prethodnom partneru, ističući da se ovaj prijestup dogodio prije nekoliko godina.

Poznata pjevačica Goca Tržan u javnoj je ispovijesti priznala da je bila nevjerna svom tadašnjem partneru, ističući da se taj prijestup dogodio prije nekoliko godina.

Goca je, govoreći o svojim pjesmama, naglasila da se one ne mogu ograničiti samo na jednu, jer svaka od njih obuhvata različite aspekte njenog života, a posebno one koji su isprepleteni ljubavnim susretima i emotivnim preprekama.

– Nemoguće mi je sve svoje postojanje destilirati u jednu pjesmu. Višestruki aspekti mog života isprepleteni su kroz razne pjesme, znaš? Oni bilježe trenutke i radosti i tuge u mojim odnosima. Tijekom procesa snimanja pjesme i albuma “Zagrljaji” doživio sam prekid s jednom osobom dok sam već bio u vezi s drugom. Bila je to zbrkana situacija, potpuni rasplet. Moram priznati da sam bila nevjerna svom partneru. (smijeh) To je istina… Bila sam mlada, griješila sam – podijelila je Goca za “Blic”.

Bez greške, prvašićica je otvoreno priznala svoje skromno odrastanje, ističući da su ljubav i privrženost koju su joj usadili roditelji najdragocjenije osobine koje posjeduje.

Odrastajući u skromnom okruženju, moji su roditelji krenuli na put izgradnje zajedničkog života. Stanovali su u tijesnoj sobici uz moju tetu Ljubu, s ograničenim sredstvima na raspolaganju. Na kraju je ocu vojska dodijelila stan, skromna 42 kvadrata na osmom katu, bez terase. Od milja zvan golubinjak, ovo je postalo prebivalište naše obitelji sve dok nisam napunio 18 godina. Ova su sjećanja podijelila poznata osoba u svijetu pop glazbe tog doba.

Tijekom razgovora podijelila je svoja iskustva u suočavanju sa zlostavljačem i izazove s kojima se suočavala.

Da pojasnimo, Goca želi da stavi do znanja da njene izjave nisu upućene njenom bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću. I pored proživljene tuge, neverice i bola, ljubav je pobedila te emocije, iako je Goca u početku verovala da je to ljubav.
Goca prepričava buran niz događaja: početni sukob, nakon čega slijedi odluka da ode i na kraju povratak. Intenzitet je eskalirao od ugriza i fizičkog napada do točke davljenja. San joj je izmicao cijelu noć, pojačavajući ozbiljnost situacije. Goca ne promiče težinu situacije, jer je prepoznaje kao duboku patologiju. Začudo, činilo se da trenuci agresije stvaraju vezu, pretvarajući se u ljubav, samo da bi nakon njih uslijedila obećanja da se takvo ponašanje nikada neće ponoviti.

U razdoblju dok sam trpjela fizičko zlostavljanje, držala sam se uvjerenja da me voli. Uvjerila sam samu sebe da će njegova naklonost prema meni rasti ako ga samo uspijem promijeniti. Međutim, na kraju mi ​​je sinulo da nijedna žena nema moć transformirati muškarca. Ove reči Goca je rekla u intervjuu za “Kutak.net”.

Oglasi - Advertisement