Iako se nije mnogo reklamirala, Ela Dvornik je sada pokazala koliko joj je bilo teško zbog cijele situacije. Ela je na svom Instagram Storyju objavila video na kojem razgovara sa ćerkama.

U jednom trenutku se pokvarila na kameri, a na snimku se može čuti kako joj jedna od ćerki govori: „Nemoj biti tužna.“ „Pa, mama mora da je ponekad tužna“, odgovara joj Ela.

“Ne”, rekla je djevojčica, a majka ju je upitala “Nikad nisi tužna?”, na što je ona odgovorila jednostavnim “ne”. Pitala je drugu ćerku: „Hoće li mama biti tužna?“ I ona je dala isti odgovor.

Iako važe za skladan par, u medijima se pojavio niz glasina otkako je Čarls tužio Ellu zbog njenog udela u kući koju poseduje u Balau, što je influenserka nedavno lično najavio.

“Tražim od medija da prestanu da iskrivljuju istinu ‘iz izvora’ i prestanu da se igraju sa našim životima. Ako želimo javno da se svađamo uradićemo to na Instagramu. Čarls je otac mog deteta, a ja sam majka.” . U našem je interesu da nakon toga održimo dobre odnose. Ne pomaže nam da iskrivljujemo činjenice ili upiremo prstom u to ko je bolji, a ko gori. Ne dajemo izjave jer ne dajemo izjave u tu svrhu. Zbog toga da djeca ubuduće moraju čitati gluposti na internetu. Hajde da se razdvojimo kao ljudi”, rekla je o Elli.

Oglasi - Advertisement