Ime bivše supruge Dalile, koja ga je javno izdala pred velikim auditorijumom, Dejan Dragojević više ne izgovara.

Iako je tvrdio da je odmaknuo od svega što se dogodilo između njega i Dalile u reality showu, postoje određeni postupci koje će zauvijek nositi teret i koje u sebi nikada neće moći oprostiti.
– Teret mojih djela teško me pritišće i, iako ne mogu naći u sebi snage za oprost, moram prihvatiti realnost onoga što se dogodilo. Prošlo je pet godina otkako sam posljednji put komunicirala s majkom, Davidom, sestrom i bakom. Tijekom tog vremena, jedine osobe s kojima sam se čuo bili su moj otac i baka s očeve strane, a to je dovelo do vlastitih izazova. Osobito tijekom praznika, izostanak kontakta s mojom užom obitelji bio je duboko osjetan. Gledajući unatrag, sada shvaćam da su prosudbe moje majke o Dalili bile doista točne, ali nažalost, sada se više ništa ne može učiniti. Vrijedno je spomenuti da smo na mom imanju podigli kuću i unatoč početnim komplikacijama uspjeli smo pronaći način za skladan suživot. Ovim je riječima Dejan započeo svoju ispovijest prije nego što je nastavio dalje.

Dejan je izrazio olakšanje što on i bivša supruga nemaju djece, napomenuvši da ona, unatoč razvodu, ima pravo zadržati njegovo prezime. Međutim, nagađao je da bi se ona s vremenom mogla ponovno udati i da više neće biti poznata pod tim imenom, što je njemu bilo zabavno. Zatim je prešao na malo ozbiljnije teme.

Dejan je u emisiji “Pretres” na Hype TV-u otkrio da posjeduje tajnu zalihu podataka koju nije podijelio ni s kim, pa ni s najbližima. Ova zbirka neotkrivenog materijala, simbolizirana crnim fasciklom, služi mu kao krajnja zaštita u slučaju nove izdaje. Obuhvaća ne samo pojedinosti o određenoj osobi, već također uključuje uvide u druge istaknute osobe u svijetu slavnih.

Podsjetimo, Dalilina nevjera prema Dejanu dogodila se upravo pred njim u reality showu Zadruga, u koji je umiješan Filip Car, što je na kraju dovelo do njihovog razvoda.

Oglasi - Advertisement