Pjevač Miroslav Ilić otvoreno je priznao svoju borbu s alkoholizmom, ne bježeći od istine.

Više od trideset godina, otvoreno je priznao da se odao ovoj navici. No, pjevač se naglo odlučio oprostiti od alkohola, shvativši da se ne slaže s njegovim stilom života.

Slavuj iz Mrčajevaca je posebnom prilikom iznio svoje osobno iskustvo s alkoholom. Do 1989. godine prekomjerno je konzumirao alkohol, što je rezultiralo destruktivnim ponašanjem i negativnim utjecajem na sebe i okolinu. Razbijanje čaša i vrijeđanje ljudi u lokalu postalo je uobičajena pojava. Slavuj je priznao da je pio kako bi se dokazao i družio, no ubrzo se pokazalo da alkohol štetno djeluje na njega. Priznao je da nije bio svjestan svojih postupaka dok je bio pijan i priznao je da nije bio u stanju odgovorno piti. Naposljetku je 1989. godine donio odluku prekinuti svoje navike opijanja.

On je u intervjuu za Kurir u emisiji “Sceniranje” u prisustvu ikone svečano obećao da više nikada neće piti alkohol.
Brzom preciznošću škara napravio sam rez! Dok je jutarnje sunce obasjavalo sobu, stajao sam pred svetom ikonom svetog Jurja, simbolom mog duhovnog preporoda, i rekao sam sebi: “Nema više gluposti, nećeš ponoviti ovu grešku!

Dok je bio pod utjecajem, Miroslav je priznao djelo da je u prošlosti zapalio garderobu svoje supruge.

Miroslav otvoreno priznaje nesretni slučaj koji je uključivao ludi čin zapaljivanja ormara njegove žene. Iako priznaje nedostatak ponosa u svojim djelima, čvrsto stoji pri svojoj odluci da se ne odrekne nijednog od svojih prošlih djela, bez obzira na njihovu negativnu prirodu.

Oglasi - Advertisement