Aleksandra Prijović je u proteklih nekoliko mjeseci objavila svoj album, zauzela tri bine u Beogradu, zatim tri bine u Sarajevu, a u Zagre Boou je rasprodala pet bina i doživljava nevjerovatan uspjeh kakav nije ni sanjala.

Ona nadmašuje i najveće zvezde, a jedino što joj slama srce je to što njen deda Paula više nije sa njom, što mu čini srce punim. Budući da se njena majka Borka trudila da je izdržava, najviše je vremena provodila sa ujakom u čijoj kući su živjeli u Hrvatskoj. Nažalost, Aleksandrin djed je preminuo prije četiri godine. Bola je jednom rekao Sweetu da je pokušao da ubije Aleksandrinog oca Nedelka, jer je navodno htio da ga ukrade.

“Ja sam je odgojio. Otac joj nikad u životu ništa nije kupio. Njena majka Borka se od njega razvela jer je bio svjetski lopov. Sve je pokrao i opljačkao. Jednom sam ga upucao, jer mi je ukrao novac iz kuće. Pucao sam ga sa pistolj i oterao ih iz kuce.Sad mu vise nista za njih.Moj otac je Rom a majka Srpkinja.Pa je jedan od njih poceo da ga tuce pa sam ga isekao.Pricao je deda Bola par godina pre svog smrt: „Njegove noge i ruke odsječene su sjekirom, a krv je tekla ulicama Bailey Manastira. Iskrvario je u bolnici. Onda sam ubio njih dvojicu. Proveo sam četrnaest godina u zatvoru. „Aleksandra je rekla da ni tada deda nije znao o čemu priča jer je bio lud, pa nije mario za zlo.

“Moj djed priča neke nebitne stvari, šta kaže danas, sutra ne zna o čemu priča. Ovaj čovjek ima preko 70 godina. Iako mu je noga amputirana, još pije, već je imao moždani udar. deda je bio rimski, moja baka nije.znali su Filip i Brena ali im to nije smetalo.Ponosan sam odakle dolazim.Deda je pricao i o ubijanju ljudi.Tata jer je rekao da je u meni ja sam povrijeđen činjenicom da su se razveli kada sam imala tri godine.“Ali viđala sam tatu dosta često. Jedino što je tačno je da nisam završila srednju školu, ali sam planirala da je završim vanredno – rekla je pevačica za Tajm.

Nakon što je njen deda Bhola preminuo, Priya se oprostila od njega i ostavila emotivnu poruku i priznala da je veoma vezana za njega.

„Dragi moj Blankete, ostavio si me juče… Toliko ćeš mi nedostajati… Ne mogu da opišem svoju tugu i bol… Nadam se da si negdje na boljem mjestu i da te anđeli čuvaju… Volim te, najveća unuka u svijetu svet, moje ćebe… zauvek.”

Oglasi - Advertisement