Kada u Gugl upišete „pravo ime“, prva stvar koja se pojavi je Teodora Džehverović. S obzirom da je ovo podatak koji mnoge najviše brine, odlučili smo da svima otkrijemo misteriju pravog imena pjevačice!

Teodora Jevilović postala je poznata nakon učešća u rijalitiju “Saradnja 1”, a jedna od glavnih tema tada je bio incident oko njenog pravog imena.

Bilo je mnogo spekulacija u javnosti, a lokalni mediji su objavili da se pjevačica zapravo zove Suada, dok se njen brat Sava zove Senad. Kako je ranije pomenuto, njihovi roditelji su navodno promenili imena po dolasku u Srbiju iz Bosne.

Savoie je jednom objavio na svom Instagram profilu otkrivši istinu o incidentu sa “pseudonimom”: “Za one koji su neupućeni i imaju suprotno mišljenje, lično sam dao ime Teodora prije nego što se rodila. .Želja mi je bila da imam sestru koja kasnije je dobila ime Teodora što u prevodu znači Božiji dar.Oni koji poznaju moju porodicu bolje od mene neka pokažu i objave izvod iz matične knjige rođenih sa Suadinim imenom ili ispred mene hajde da razgovaramo lično.Ljudi će se upoznati jedni drugima. Hvala vam”, rekao je jednom Savoie putem društvenih mreža.

Teodorin otac, po imenu Šid, bio je iz Bosne, a kada je odlučio da oženi Teodorinu majku Goku, prestao je da razgovara sa porodicom. Nešto kasnije, Goca se sa suprugom vratila u rodno Kačarevo, preneli su ranije lokalni mediji.

Međutim, jedno je jasno, Teodora Džehverović se zaista tako zove.

Oglasi - Advertisement