Ljuban i Miljan Hofman su proteklih dana u centru pažnje nakon što su uhapšeni u TC “Galerija” nakon što su na snimku viđeni kako prijete i maltretiraju radnike.

Bokserovu sportsku karijeru zasjenile su brojne otmice.

Vidović je posljednjih dana snimljen kako prijeti radnicima. Prvo se pojavio snimak na kojem Ljuban Vidović prijeti osoblju u kafiću “Street” u Modriči, Republika Srpska, tvrdeći da ucjenjuje beogradsku polovinu, a potom i snimak njegovog brata Mi Video na kojem Miljan šamara konobara.

Inače, Ljuban Vidović je bivši šampion Evrope u kik boksu i protiv njega se postupak vodi u Republici Srpskoj jer su on i njegov brat Miljan u maju 2018. godine navodno kidnapovali Nenada Jakovljevića iz Bijeljine.

Za Ljubanom se dugo tragalo, a kako su objavili mediji u Republici Srpskoj, predao se u septembru 2022. godine i priznao da su on i njegov brat kidnapovali Jakovljevića da naplate dugove. Okružni sud u Banjaluci osudio ga je na godinu dana zatvora, ali je Ljuban platio kaznu u zamjenu za 18.050 kilometara.

S druge strane, Miljan Vidović, koji igra za Srbiju, osvojio je titulu prvaka sveta K-1 poluteške do 81 kg 2013. godine. Kako prenosi “La Repubblica”, mediji su o njemu nedavno objavili da je privatno obezbeđenje dželata koji su došli da zaplene kuću porodice Kosič u ulici Maksima Gorkog.

Mediji su prije nekog vremena pisali i da se braću Vidović odrekao njihov otac, poznati zanatlija i bokser Miodrag Vidović (zvani Hofman). Navodno ih je napustio jer su “išli u kriminal, u boks”.

O tome su Vidovići govorili u emisiji “Sreća”.

“Nemamo šta da kažemo o njemu, osim da imamo različite ciljeve u životu. On je jako dobar bokser, dvostruki šampion”, rekao je Miljan u emisiji.

On je u emisiji potvrdio da je njihov otac preko novina napisao testament kojim je prekinuo veze s njima.

Oglasi - Advertisement