Jučer navečer oko 18 sati po nalozima nadležnih inspekcijskih organa srušena je rezidencija Vuka Borilovića, ozloglašenog masovnog ubojice s Cetinja.

Kako se navodi u priopćenju, kuća je uništena zbog nepostojanja građevinske dozvole. Zahtjev za rušenjem podnio je Miloš Martinović, čija su supruga i sinovi tragično izgubili živote u neviđenom masakru koji se dogodio upravo u toj kući.

Prije rušenja kuće dobivena je suglasnost Borilovićevih članova obitelji.
Tog kobnog 12. kolovoza 2022. godine Borilović je počinio stravičan čin, oduzevši živote deset osoba, među kojima i dvoje nedužne djece, te ranivši šestero drugih.

Dok je njihov otac bio na putu, dvojica mladića, zajedno s majkom Natašom Martinović, tragično su izgubili živote. Otac Miloš se od tog kobnog dana neumorno zalaže za pravdu, čvrsto uvjeren da za ovaj gnusni zločin netko mora odgovarati.

Nažalost, ne samo da je ubojica lišio života članova svoje obitelji, već je stradao i njegov bliski prijatelj Milan Mitrović koji je hrabro pokušao intervenirati i zaštititi kuma i kumče u kući.

– Svaki je dan, brate moj, mučan, a ne samo jedna godina. Neću se suzdržati od čestitki, ali moram reći da sam vas ja poslao na to mjesto, a vi, kao i do sada, morate se pobrinuti za njihove potrebe – napisao je Miloš Martinović uz fotografiju. od Milana.
Svaki dan dijeli iskrene riječi i fotografije svoje supruge Nataše i njihovih sinova, pokazujući duboku ljubav i predanost svojoj obitelji.

Svojoj voljenoj Naji, Mašanu i Marku odlučio sam prestati čestitati Novu godinu, jer žudim za vašim prisustvom i želim da svjedočite odlučnosti kojom razgrađujem prokletu kuću i nepokolebljivoj borbi vaše majke da vas zaštiti . No, umjesto da se oslanjam na lažne prijatelje koji me podržavaju samo na riječima, sve sam uspjela sama. Srećom, imao sam sreću da malo napredujem za vaše dobro. Znaj da te duboko volim i nastavit ću se neumorno boriti da ispunim svako obećanje koje sam dao.
Borilović i njegova obitelj stanovali su u gornjem dijelu danas porušene kuće, a Martinovići u donjem dijelu.

Prema izvoru Kurira, obitelj Martinović bila je podstanar kod Vuka Borilovića. Tragično, tog zlosretnog dana Borilović je brutalno ubio Natašu i djecu, a za njim i Mitrović koji se neustrašivo suprotstavio pomahnitalom ubojici, koji se upravo vratio iz crkve. Posljedice ovog krvoprolića ostavile su Medovinu u stanju žalosti.
Bio je svjestan da se suočava s problemom.

Znatno prije zločina Vuk Borilović, masovni ubojica, pokazivao je znakove psihičke ranjivosti i agresije, što je kasnije i sam priznao.

Obitelji žrtava svakodnevno se bore s mukom koju proživljavaju, a Miloš Martinović neumorno se zalaže za pravdu.

U serijalu “Masakr odgovornosti” Miloš je ispričao incident u kojem je imao minimalno poznanstvo s Borilovićem. Povremeno bi uputio poziv na kratak razgovor i nikad nije bilo problema. Bila je to uobičajena situacija do tog određenog dana. Miloš je spomenuo kako je primio telefonski poziv od Borilovića i žurno dojurio u njegovu kuću. No, po dolasku Borilović je još bio živ, dok mu je tragično stradala cijela obitelj.

Oglasi - Advertisement