Mihailo Janjušević (27), brat zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, sahranjen je na gradskom groblju u Prijepolju.

Zbog ove tragedije Janyush je eliminisan iz rijalitija “Elita” i mnogi se pitaju da li će se vratiti na čuveno imanje Šimanovca.

– Janjuš je šokiran svime i nije spreman da se vrati na rijaliti. U razgovoru sa najbližima, kada su ga pitali za “Elitu”, rekao je da još nije vreme za povratak i da će učiniti isto što i njegova supruga Ena, koja je došla kod Šimanova da ga pokupi. – izjavio je izvor blizak porodici Janjušević.

– Rekao je da će se nakon sahrane dogovoriti da li će se i kada Ena vratiti. Nije mislio da će izdržati toliki bol, ali opet, morao je da se vrati zarađivanju novca za sebe i svoju porodicu. Naš sagovornik dodaje da je prijateljima u Prijepolju rekao da će sačekati da prođe prvi odlazak na groblje, pa će onda videti kada i kako da se vrati.

U jednom trenutku Janius je jedva imao energije da održi dirljiv govor.

– Prije čitanja moram reći nekoliko riječi. Već sam pisao ljubavna pisma, ali ovo me je naježilo. Dragi moj prijatelju, dragi moj brate, ne mogu govoriti, ne želim da iko pomisli da te napuštam. Ti si sa mnom i mojim bratom. Pisanje mi nije teško, ali čitanje je teško. Ti si deset godina mlađi. Kralju, moram reći, naviknuo si nas na svoje vještine, svoje vještine suočavanja. Ti si naš mali brat i oličenje dobrote. Nikad ti nisam rekao koliko mi značiš kao brat. Okolnosti se mogu razlikovati. Sve nevolje će biti lakše, ali nam se to ne sviđa. Hvala vam na testu snage, tamo vas čeka deda koji vam je dao ime. Ovo će biti dug razgovor između djeda i unuka. Ne brini Mihailo. Skočiću za tobom – rekao je Janjuš.

Mihailo, čiji je životni stil potpuno drugačiji od načina života njegova dva starija brata Marka i Borisa, samo je jednom progovorio o Janjusu i njegovom učešću u rijalitiju.

– Marko je 10 godina stariji od mene, on ima svoj život, a ja svoj, poznajem ga tamo nekoliko godina i nikada se nismo videli ni čuli, ali ne raspravljamo. , iako nemamo bliske odnose. Ne mogu da lažem, imamo veoma različite poglede na svet. Ne želim da me neke njegove riječi i postupci prema ljudima tamo pogađaju, jer živimo dva različita života – rekao je tada Janjušev brat.

Podsetimo, prema nezvaničnim izvorima, Mihailo Janjušević, brat Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je bez vitalnih znakova i osumnjičen da je izvršio samoubistvo.

Prema poslednjim vestima, njegov brat Boris pokušao je da kontaktira njega i njegove kolege, ali nije uspeo jer se nije pojavio na poslu.

Oglasi - Advertisement