Tijekom reprodukcije snimke sprovoda čuje se muški glas koji daje dojam da dopire iz samog lijesa.

Odlazak onih koji su nam dragi donosi i emocionalni i fizički napor za obitelj i prijatelje. Čovjek poznat po svom humoru želio je olakšati teret svog odlaska bližnjima. U iščekivanju njegove smrti, napravio je video u kojem traži da ga se pusti prije nego što bude pokopan u kovčegu.

Preslušavajući snimku sprovoda, razabire muški glas koji kao da dopire iz kovčega, kao da je glas pokopan zajedno s pokojnikom.

Video pogledajte na linku ispod

https://x.com/historyinmemes/status/1729256884232999381?s=20

“Hej, pustite me napolje. Je**no ću umreti ovde. Šta radi ovde ovaj prokleti sveštenik…”, prisutni na sahrani kroz suze su smejali i oprostili od dragog prijatelja.

Shay Bradley, Irac, dao je snimiti svoj glas godinu dana prije smrti. Svjestan svoje skore smrti uslijed teške bolesti, tražio je da njegov sprovod bude odraz njegove osobnosti. Umjesto da oplakuje njegov odlazak, želio je da ljudi slave njegov život i smiju se kao što su činili s njim dok je bio živ. Video, koji je izvorno snimljen prije nekoliko godina, ponovno se pojavio na Twitteru i brzo je postao viralan s više od sedam milijuna pregleda.

Oglasi - Advertisement