Pjevač Nemanja Stevanović 2007. godine imao je sjajan debi u muzičkom showu “Zvezde Granda”. Svojom mladošću, dobrim izgledom i iznimnim talentom brzo se uzdigao u zvijezde i postao senzacija među obožavateljicama.

Tokom godina, fizički izgled Nemanje Stevanovića je doživio značajne promjene. Na vrhuncu slave bio je u ljubavnoj vezi s Milenom Ćeranić, a oboje su sudjelovali u reality showu. No, čini se da je ta odluka za njega imala strašne posljedice. Nakon odlaska iz reality showa karijera mu je krenula silaznom putanjom.

Nakon nekog vremena odlučio se distancirati od očiju javnosti i fokusirao se na svoju obitelj koju čine supruga Jelena i kći Maša. Ipak, svoju karijeru nije sasvim zapostavio te je ustrajao u svom pjevanju.

Pjevač je doživio značajnu transformaciju, promijenio je svoj fizički izgled pustivši kosu i bradu. Kao rezultat toga, mnogi pojedinci u početku nisu mogli prepoznati Nemanju Stevanovića zbog njegove nove estetike inspirirane rock zvijezdama. Reakcije na njegov novi izgled podijeljene su, neki su pojedinci izrazili oduševljenje promjenom, dok su drugi dali prednost njegovom prethodnom izgledu.

Važno je podsjetiti da je Nemanja uzeo anonimnu mladu ženu nakon što ju je vidio na jednom od nastupa. U dogledno vrijeme par je dobio kćerkicu Mašu, a Jelena se ponašala na način koji nikad nije izazivao velike kritike i komentare javnosti.

Na jednom od svojih nastupa imao sam priliku “snimiti” Jelenu. Tijekom noći smo se mnogo pogledavali, a pred kraj emisije odlučio sam joj prići. Iako je u početku djelovala neodlučno zbog moje slave, mogao sam reći da je zapravo samo flertovala, kao što je Nemanja već spomenuo.

Dok se Jelena može pohvaliti impresivnim pamćenjem, s lakoćom se prisjeća svakog detalja, ja nisam baš tako pedantan. Ipak, postoji trenutak koji će mi zauvijek ostati urezan u sjećanje – trenutak kada sam je ugledao usred gomile. Bila je nevjerojatno lijepa i njezino ju je ponašanje izdvajalo od ostalih, pokazujući gracioznost i staloženost koju je bilo teško ne primijetiti. Nisam odmah pristupio, nego sam pričekao nekoliko dana prije nego što sam to učinio, kako je u tom periodu ispričao Stevanović.

Pojam braka često se povezuje s kompromisom i žrtvom, no ipak postoje iznimke od ovog pravila. Jedan od takvih izuzetaka je brak pjevačice koja je ustvrdila da u svojoj vezi ne rade kompromise. Umjesto toga, održavaju otvorenu i iskrenu komunikaciju, izbjegavajući situacije u kojima se moraju učiniti ustupci. Iako može doći do povremenih nesuglasica, one se brzo rješavaju zahvaljujući izvrsnom pamćenju i spremnosti na opraštanje. Zbog toga se pjevačica ponosno hvali idealnim brakom.

Oglasi - Advertisement