Romantični život Nenada Aleksića Ša bio je pun nesreće, a doživio je golemu osobnu tragediju koja je zasjenila njegovo postojanje.

Nenad Aleksić Ša godinama je u potrazi za onom osobom koja bi ga trebala upotpuniti. Unatoč brojnim tragedijama, propalim vezama i brakovima, nije izgubio nadu. Nedavno mu se, čini se, pogled zadržao na Mioni Jovanović, učesnici rijalitija “Elita”.

Namjera Nenada Aleksića Ša da se takmiči u “Elitu” bila je da svojoj zakonitoj supruzi Vanji pokaže da je posvećen borbi za njihovu vezu. Međutim, očito je da su njegovi napori bili uzaludni zbog njegove sve veće intimnosti s Mionom, što je u konačnici dovelo do promjene njegovih prioriteta.

Poznato je da se reper već duže vrijeme susreće s nizom nesretnih događaja na ljubavnom planu. Prije pet godina za medije je progovorio o svojoj prvoj djevojci koja se utopila u Dunavu. Priznao je da je mogao bolje postupati s njom i izrazio žaljenje zbog toga.

– Verujem u Boga, i ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, ubio nekoga, nego ta pokojna devojka… Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će ona da se udavi u Dunavu. I ona i brat i deda i svi, porodična tragedija. Mogao sam da budem bolji, ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz ceo život i što ne mogu sebi da oprostim – ispričao je tada muzičar. – pričao je tada Ša.

Oglasi - Advertisement