2024. je pred vratima i naše zvijezde se spremaju za najluđe noći do sada dok nastupaju na raznim destinacijama. Najveće estradne zvijezde skupit će pravo bogatstvo za novogodišnje praznike, a hrvatski mediji pišu da će Zdravko Čolić potrošiti ogromnih 130.000 eura da bi 2024. zazvonio na dubrovačkom Stradunu!

Kako se navodi, ovo je najveći iznos koji je pjevač platio za novogodišnji nastup u Hrvatskoj do sada, nakon što je Dino Merlin potrošio 80.000 eura da dočeka 2018. godinu u Dubrovniku.

“Dragi prijatelji, radujem se novogodišnjoj noći u Dubrovniku, Straton, najljepša pozornica na svijetu! Zdravko Jolić vas voli i pozdravlja”, rekao je pjevač kada je objavljeno da će pjevati u Dubrovnik.

Najskuplji doček u Beogradu bio je Vladi Georgiev, jer su oni koji su želeli da uđu u Novu godinu sa kantautorom morali da plate i do 500 evra po osobi. Ova cena ne garantuje sto u blizini bine, jer su sve lokacije u sali iste, dok je kod ostalih pevača situacija drugačija. Položaj stola u odnosu na binu takođe određuje cijenu.

Kako su lokalni mediji ranije objavili, Peppers nudi večeru, piće dobrodošlice i šampanjac u ponoć, dok su sva ostala pića uz doplatu – „Sa zadovoljstvom objavljujemo da ćemo u novogodišnjoj noći biti domaćini posebnog događaja čiji će domaćin biti naš dragi Koncert koji peva Vlad Georgiev. Bogat program, ograničen broj ljudi i prijatna atmosfera restorana uz reku preduslovi su za divno veče”, stoji u oglasu za žurku od 500 evra u najluđoj noći.

U ovoj najluđoj noći planirano je gostovanje brojnih pevača širom Evrope, ali će mnogi od njih biti u Beogradu. Ulaznice za doček Aleksandre Prijović kreću se od 150 do 250 evra.

Svi oni koji žele da pogledaju predstavu Nataše Bekvalac mogu kupiti najjeftiniju ulaznicu za samo 180 evra i dobiti večeru i piće. Ace Lukas i Seka Aleksić, partnerke Sanje Vučić, takođe su po ceni od preko 180 evra. Za nastup Ilde Šaulić trebalo bi izdvojiti 170 eura, dok će svi koji žele nastupiti sa Darkom Lazićem, Andreanom Čekić i Muzikom Džejle Ramović Za ulazak u 2024. godinu morat će izdvojiti 130 eura.

Nastupi Slobe Radanovića i Barbare Bobak zabaviće sve koji za najluđu noć odaberu beogradski hotel, a cene se kreću od 110 do 180 evra. Miroslav Ilić će nastupiti i u Beogradu, u hotelu u kome će nastupiti, a cena karte je 100 evra.

Postoje jeftinije opcije, poput ulaznice za hotelski nastup Elme Sinanović i Dejana Matića za 70 eura, a u većini barova, hotela i restorana uz večeru uključuje samo piće.

Oglasi - Advertisement