Šerif Konjević je jedan od najpoznatijih pjevača u bivšoj Jugoslaviji, sa bezbroj pjesama na njegovoj zaslugi, njegova plata se kreće u hiljadama eura, a magnet je i za napojnice. Nedavno je jedan mladić pevačici na jednom nastupu stavio novčanicu na čelo. Nakon što se naljutio, zapretio mu je: “Nemoj mi to da radiš, nikome ne dam. To pljune mi na čelo” i bacio novčanicu na njega.

Sada je pažnju društvenih mreža privukao drugi video, proizveden 2021. godine, koji pokazuje kako je “Tip King” odbio da primi 10.000 eura tokom proslave u jednom baru.

Šerif je jednom prilikom rekao o napojnicama koje je dobijao na privatnim zabavama – “Ne volim da pričam o tome. Kada dođem u restoran na ručak, prvo zamolim konobara da ga počasti. Ako me neko počasti, mi smo sve tamo na neki nacin to je kao novac mi zivimo od toga ali svi to u javnosti potenciraju zbog snimka svadbe ali mi nemamo nista sa tim.Oni su dali pare i uradili sta su sa parama krivo stvar, ne znam, ne znam za to i ne zanima me. Imam svoj honorar i dajem sve od sebe i to je to”, objasnio je tada šerif.

Konjević je vlasnik luksuzne vile na Ilidži, a svoju prvu nekretninu kupio je od hit pesme “Bela venčanica” iz 1982. godine. Kako je jednom istakao, borio se za svaki zarađeni dinar i sve ono što danas ima i u čemu uživa, pre nego što je otkrio zašto je sve to poklonio supruzi.

Oglasi - Advertisement